Pass

Çaycuma Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi, ülkemizin milli ve tarihi mekanlarını tanıtmak, bu vesileyle öğrencilerde vatan, bayrak sevgisi, şehitlik, gazilik gibi milli ve manevi duyguları uyandırmak ve geliştirmek amacıyla Bursa-Çanakkale gezisi düzenledi.

GEZİ KAFİLESİNİN İLK DURAĞI BURSA OLDU

Öğrenciler, Tophane ve Bursa surları, Orhangazi ve Osman Gazi türbesi, Ulu Cami, kapalı çarşı, Kozahan, Emirhan ve Pirinçhanı gezdiler.

Kafileye idareci olarak Müdür Yardımcısı Kadri Çökelez, Öğretmen olarak da Ayten İnaloğlu ve Raziye Çelikli refakat etti.

Bursa’daki gezi yerlerinde daha önce Çaycuma Endüstri Meslek Lisesinde uzun yıllar öğretmenlik ve idarecilik yapan Halit Gürsoy gezi kafilesine bir süre eşlik etti. Öğrencilerin sürpriz konuğu Bursa Zonguldaklılar Derneği Başkan Yardımcısı Selahattin Yıldırım oldu. Gezi kafilesi ile bir araya gelen Selahattin Yıldırım, kısa süre de olsa öğretmen ve öğrencilerle sohbet etme imkanı buldu.

Dernek olarak gerek Bursa’da yaşayan gerekse değişik vesilelerle kısa süreli Bursa’ya yolu düşen Zonguldaklı hemşehrilerine değişik konularda yardımcı olduklarını belirttikten sonra, Zonguldaklı öğrencilerden Bursa’da Üniversite eğitimi görecek olanlara Bursa Zonguldaklılar Derneği olarak her türlü desteği vereceklerini özellikle ifade etti.

Kafile Çanakkale’deki tarihi mekanları ve Şehitlikleri gezdikten sonra Çaycuma’ya dönecek. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3067
03.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın