Pass

Çaycuma Ebil Eğitim İngiliz Kültür Dil Kursu tarafından hava muhalefeti nedeniyle ertelenen çocuk Şenliği Çaycuma Pehlivanlar Mahallesi Kent Ormanı’nda gerçekleştirildi.

Şenliğe Zonguldak Volkswagen Dayanışma Derneği Üyeleri araçları ile katılarak renk verdi. Volkswagen bindirilen Kursu öğrencileri, ilçede tur atarak Kent Ormanı’na geldi.

Velilerin ve yabancı öğretmenlerin de katıldığı etkinlik halka açık olunca çocuklar doyasıya eğlendi. Birbirinden eğlenceli müzikli oyunlar, yarışmalar, palyaçolar, yüz boyama etkinliği, İngilizce dans gösterileri, müzikler, İngilizce şarkılar, çeşitli aktivite ve sürpriz eğlencelerin yer aldı.

Şenliğin amacın ulaştığını ifade eden Çaycuma Ebil Eğitim İngiliz Kültür Dil Kursu Müdürü Gülden Tuncel; “Sosyal sorunluluk projesi kapsamında hem çocuklarımızın bayramını kutlamak hem de İngilizcenin artık hayatımızın her alanında olduğundan dolayı çocuklarımıza renkli ve eğlenceli etkinliklerle sevdirmeye çalışıyoruz. Birincisini gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz inşallah geleneksel hale gelecektir. Ayrıca etkinliğimize katılan Zonguldak Volkswagen Dayanışma Derneği Başkan ve üyelerine çok teşekkür ediyorum. Kurumumuz bünyesinde eğitici ve öğretici etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Zonguldak Volkswagen Dayanışma Derneği Başkanı Melih Öztürk ise; “23 Nisan şenlikleri için bu programı gerçekleştirdik. Çocuklarımızla şehir tutu attık. Umarım onlara mutlu edebilmişizdir. Derneğimizde 44 üyemiz var. Bu etkinliğe 10 araçla katılarak destek verdik” diye konuştu. Memnuniyetlerini ifade eden velilerde Ebil Eğitim İngiliz Kültür Dil Kursu yetkililerine teşekkür ettiler.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2600
01.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın