Pass

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Fen Lisesi’nde Zonguldak Kızılay Kan Merkezi tarafından öğrenci, veli ve halka yönelik kan bağışı etkinliği düzenlendi.

Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinliğe çok sayıda öğrenci velileri yanı sıra, Türk Kızılay Çaycuma Şube Başkanı Nilgün Çelik, TSO Fen Lisesi Müdürü Recep Islak, jandarma ve emniyet personelleri ile öğretmenler kan bağışında bulunarak destek verdi. Türk Kızılay’ı Çaycuma Şubesi Başkanı Nilgün Çelik, katılımın yüksek olduğu etkinliğe destek veren tüm gönüllülere teşekkür etti.

Okul Müdürü Recep Islak ise, sosyal sorumluluk çerçevesinde Türk Kızılay’ı ile kan bağışı düzenlemekten mutlu olduklarını ifade ederek; “Katılımın yüksek olması için elimizden gelen çabayı gösterdik. Kan acil ve yapılamayan ihtiyaçlardan birisidir. Bir gün hepimizin kana ihtiyacı olabilir. Bizler her yıl okulumuzda düzenlediğimiz kampanyalar ile hem öğrencilerimize kan bağışının önemini anlatmak hem de Kızılay’a bir nebze olsun destek olmak istiyoruz. Kan bağışına katılan tüm bağışçılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Doktorlarından Mehmet Günaydın okuldan 100 ünite kan hedeflediklerini ifade ederek; “Kampanyamız güzel başladı. Öğrenci ve öğretmenlerimizin ilgisi çok fazla. Her zaman söylediğimiz gibi kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Çaycuma halkımızda kan bağışı konusunda duyarlıdır. Organizasyonda emeği olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2766
27.04.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın