Pass

Çaycuma İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği 2017 Yılı Nisan Ayı Olağan Genel Kurul Meclis Toplantısı, Birlik Başkanı Kaymakam Serkan Keçeli başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Birlik Başkanı Kaymakam Serkan Keçeli Genel Kurulun açılış konuşmasında Birliğin kuruluş amacı, 2016 yılı faaliyetleri ve gündem maddeleri hakkında birlik üyelerini bilgilendirdikten sonra gündem maddelerinin görüşülmesine başlandı.

Gündemin 1. maddesine göre Birlik Tüzüğünün 9. maddesine istinaden 2016 Yılı Kesin Hesabı ve gelir gider kalemleri de ayrı ayrı okunarak; Birlik gelirlerinin 2016 yılında 4 milyon  687 bin 47 lira, giderlerinin 5 milyon 869 bin 73 lira  olarak gerçekleştiği  932 bin 756,80 liranın  2017 yılı bütçesine devrolduğu okunarak oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. maddesine göre Birlik Tüzüğünün 13. maddesine istinaden, 1 yıl boyunca görev yapacak Plan ve Bütçe Komisyonunun; Güzelyaka Köyü Muhtarı Yücel Özkan başkanlığında Yakademirciler Köyü Muhtarı Temel Keskin, Dağüstü Köyü Muhtarı Şenol Akdoğan ’dan oluşturulmasına oy birliği ile karar verildi.

Gündemin 3. maddesine göre Birlik Tüzüğünün 14. maddesine istinaden 1 yıl boyunca görev yapacak “Birlik Encümeni” seçimlerine geçildi; Birlik Encümenliğine, İl Genel Meclis Üyelerinden Siyami Akçaalan 83 oy ve Halil Gencer 83 oy alarak seçildi. Köy muhtarlarından Gökçetabaklar Köyü Muhtarı Şaban Köse 48 oy, Aliköy Köyü Muhtarı Durmuş Yiğit 39 oy alarak encümen üyeliğine seçildi.

Gündemin 4. maddesine göre Birlik Tüzüğünün 18. maddesine istinaden Birliğin 2016 Yılı faaliyetleri hakkında meclisi bilgilendirildi.  Birlik Meclisinde söz alan üyelerin görüş ve önerileri dinlendikten sonra 2016 yılı faaliyetleri oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 5. maddesine göre Birliğin 2017 yılı yatırım programlarında yapılan değişiklikler nedeniyle 2017 yılı bütçesine yol yapım giderleri harcama kalemine 5 milyon  lira,  okul bakım ve onarım giderleri harcama kalemine 5milyon lira  olmak üzere toplam 10 milyon lira  ek bütçe yapılması oybirliği ile kabul edildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2303
23.04.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın