Pass

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sevgi Evleri’nde kalan 52 çocuğa yönelik BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde sağlık taraması başlatıldı. 

Sevgi Evleri yöneticilerinin eşliğinde Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne getirilen çocuklara sıcak bir karşılama sonrası taramaları başlatıldı. Çocuklara yönelik yapılan taramalarda Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Cerrahisi, Göz, Kulak-Burun-Boğaz, Dermatoloji, Radyoloji gibi kliniklerde muayene ve tetkikleri yapıldı, rahatsızlık tespit edilen çocuklara yönelik tedaviler başlandı.

Sevgi Evlerinde kalan çocuklara yönelik böyle bir hizmeti sunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten BEÜ Rektörü Mahmut Özer şunları söyledi:

“Geleceğimiz olan çocuklarımıza yönelik yapacağımız her türlü sağlık uygulaması ve yatırımı ilerde toplumumuza hem bedensel hem de ruhsal açıdan sağlıklı bireyler kazandırmak bağlamında son derece önemlidir. Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarımıza yönelik yaptığımız bu sağlık taramasında çocuklarımızın ilgili branş uzmanları tarafından muayene ve tetkikleri yapılmış, saptanan rahatsızlıklara yönelik tedavileri başlanmıştır. Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarımıza yönelik böyle bir hizmeti vermiş olmanın mutluluğunu taşımaktayız. Bu süreçte büyük emek veren Doç. Dr. Bekir Hakan Bakkal’ın şahsında Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi yönetimine, katkı sunan sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bu hafta Sayın Valimizle imzaladığımız protokolle Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımıza yönelik üniversitemiz yüzme havuzunda da bir eğitim programı düzenleyeceğiz. Yine Devlet Konservatuvarımız ve Güzel Sanatlar Fakültemizin Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımıza yönelik düzenleyecekleri eğitim programlarının hazırlıkları sürmektedir. Bu çalışmaları önümüzdeki günlerde paylaşacağız. Bu programları gerçekleştirmemizde desteklerinden dolayı Valimiz Sayın Ali Kaban’a şükranlarımı sunuyorum. Üniversitemiz bünyesinde geleceğimiz olan çocuklarımıza yönelik her türlü desteğimiz devam edecektir.”

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2193
17.04.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın