Pass

Referandum gezileri kapsamında köy ziyaretlerini tamamlayarak merkez mahalle ziyaretlerine başlayan AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu Yeni Mahalle’de yaptığı halk toplantısında ilgi ile karşılandı.

Çolakoğlu’na, MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz Belediye ve il genel meclis üyeleri, Yeni Mahalle Muhtarı Teoman Temelkuran, Çaycuma önceki Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve önceki ilçe başkanları da katıldı.

Kısaca değişecek maddeler hakkında vatandaşları bilgilendiren İlçe Başkanı Çolakoğlu şunları söyledi; “Sandığa gittiğinizde bir siyasi partinin logosu olmayacak sadece ‘Evet-Hayır’ anlamında iki tercih olacak. Bizde AK Parti olarak, Milliyetçi Hareket Partisi ile beraber mecliste el ele vererek ülkemizin geleceği için 18 madde üzerinde değişiklik yaparak, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi adı altında bir 18 madde değişiklikle halkımızın huzuruna çıktık. Biz evet tarafındaydık bazıları hayır tarafında. Bizler MHP ile beraber mikrofonlar kilitlense de, ayak-bacak-kol ısırılsa da, kavgalar gürültüler çıksa da o gazi meclisten yine halkımızın huzuruna çıkarak bugün buradayız. Özellikle değinmek istiyorum ki Cumhuriyetimiz Anayasamızın ilk 3’üncü maddesin de vardır. Değiştirilmesi dahi teklif edilemez. Bizim AK Parti ve MHP olarak Cumhuriyetle bir zorumuz yok ki. Bizim derdimiz vatandaş sevdasıdır, halk sevdasıdır. Tabi ki eksiklikler vardır, yanlışlıklar olabilir, aksayan binaları olabilir. Bunları hep beraber biz Türk milleti olarak halkımızla düzeltebiliriz. Biz aileyiz. Burada, bu topraklar da bir yaşadık beraber yaşadık. Hep beraberiz bir bütünüz. Ülkemizin, ekonomimizin, savunmasının, sağlığının, eğitimin daha olması için çalışan partiyiz. 2002' den beri halkımızın desteği ile iktidarız. Demek ki bir şeyler yapıyoruz ki halkımız bizi destekliyor. Diktatörlük gelecek deniliyor. Diktatörlük Dünya’da nasıl olur? Bir askeri darbe yapılır. Türkiye'de geçmişte yaşanmıştır. Askeri darbe sonucu bunu yapan şahıs yönetimin başına geçer, ölünceye kadar ayrılmaz. Bazı ülkelerde kabile vardır bazıların da ise aşiretler vardır. Ama biz diktatörlük istesek 5 yılda bir seçim yapar mıyız? Milletimizin önüne sandık koyar mıyız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

İki ayrı mekânda vatandaşlarla bir araya AK partiler adına konuşan Çolakoğlu, koalisyonlu hükümetlerin zararlarını da anlattı. Konuşmasının ardından Yeni Mahalle halkına sıcak bir ortamda karşıladıklarından dolayı teşekkür etti.

MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz’de kısa bir konuşma yaparak vatandaşlardan ‘Evet’ istedi. Yeni Mahalle Muhtarı Teoman Temelkuran sıcak karşılamadan dolayı mahalle halkına teşekkür ederek; “Geçen hafta Muhtarlarımız ile Sayın Cumhurbaşkanımızı dinledik. Onun ve Sayın İçişleri Bakanımızın selamlarını sizlere getirmekten onur ve gurur duydum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2779
14.04.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın