Pass

Türkiye Halkoyunları Federasyonu grup birinciliği yarışması 6-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Zonguldak'ta yapılacak. 

16 Mart 2017 tarihinde Zonguldak'ta yapılan kulüpler arası halkoyunları yarışmalarının ardından Türkiye Halkoyunları Federasyonu Kulüpler arası Grup birinciliği yarışmasının 6-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Zonguldak'ta yapılacağı açıklandı. Zonguldak'ı temsil edecek 6 ekibin dışında 26 ekip Kocaeli, Bursa, Adapazarı, Düzce, Karabük ve Kastamonu illerinden katılım sağlayacak. Yarışma hakkında bilgi veren Halkoyunları Zonguldak İl Temsilcisi Orhan Yazıcı, "Grup müsabakalarına misafir olacak ekiplere Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ve Halk oyunları temsilciliği çalışmalarına başlamıştır. Grup yarışmalarının ilimizde yapılması kentte farklı bir hava oluşturmuştur. Ayrıca Halkoyunlarına gönül vermiş ailelerimiz ve vatandaşlarımız faklı yörelerimizi izleme fırsatı bulmanın yanında kentimizde her alanda hareketlilik sağlayacaktır. İlimize gelecek olan misafirlerimiz ile yakından ilgilenip otel ve misafirhanelere rezervasyonları yapılmıştır. Amacımız halkoyunlarının yaşatılması ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak, bunun yanında halkımıza farklı illerimizi ve yörelerimizi izleme fırsatını da yakalamaktır. 6-7 Mayıs grup yarışmalarında ilimizdeki kulüplerimiz ile hep birlikte başarılı bir şekilde geçersek ileride Türkiye finallerini de yaşarız. İlimize gelecek kulüplerimiz ve ilimizi temsil edecek kulüplerimize şimdiden başarılar dilerim. Bu grup yarışmalarının Zonguldak'a alınmasında önemli rol alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze de şahsım ve Zonguldak adına teşekkür ederim" dedi.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2294
14.04.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın