Pass

BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, MKYK Üyesi Derviş Akbaba, Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, MKYK Üyesi İlker Uçar, BBP İl Başkanı, A. Taner Yıldırım, Zonguldak-Karabük-Bartın Bölge Müfettişi Ahmet Pulat ve Çaycuma İlçe Başkanı Şükrü Güner Anayasa Maddeleri Halkoylaması çalışmaları kapsamında Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli’yi ziyaret ettiler.

BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, 16 Nisan Anayasa değişikliği Halk oylaması için partinin tüm organlarıyla istişareler yapılarak karar alındığını anlattı. Tunç, 1982 darbe anayasasıyla dayatılan darbe hukuku ve vesayetin ortadan kaldırılma mecburiyeti olduğunu, 18 madde içinde BBP'nin kriterlerine tam istedikleri manada olmasa da büyük ölçüde cevap bulduklarını söyledi. Tunç, "Her şeyden önce TBMM'nin 17 Nisan sabahı 'EVET'in geçmesini müteakiben hummalı bir çalışma içine girerek bu Milletin temsilde Adaletin sağlanmasına engel olan Antidemokratik Siyasi Partiler yasası ve Antidemokratik seçim sisteminin derhal değiştirilmesi lazım. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakandan da olumlu izlenimler edindik. İnşallah bizim arzu ettiğimiz şekilde olacağına inanıyoruz. Anayasa Maddeleri Halk oylaması kapsamında Çaycuma İlçemize Gelerek ilçe Kaymakamımızı ziyaret ettik, sıcak karşılamalarından duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Çaycuma hakkında güzel sohbet oldu. Ev sahipliğinden dolayı ilçe Kaymakamı Serkan Keçeli’ye ve ilçe başkanımız Şükrü Güner’e teşekkür ediyorum." dedi. Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli Büyük Birlik Partisi Genel Merkez yöneticilerini kabul ederek Çaycuma hakkında genel bilgi verdi.

Keçeli; “Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkez Yöneticileri Zonguldak gezisi kapsamında ilçemizi ziyaret ettiler. Ben öncelikle ziyaretten duyduğum memnuniyetimi ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Çaycuma’mızı konuştuk, Zonguldak’ımızı konuştuk, ülkemizi konuştuk, kendilerinin de ifade ettiği gibi yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirttiler. Ben 16 Nisan halk oylamasının ülkemiz için iyi sonuçlanmasını diliyorum. Kendilerine bu çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2335
13.04.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın