Pass

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172’nci kutlama etkinlikleri Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

Törene; Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Kara, Cumhuriyet Savcısı Sultan Çavundurluoğlu, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, MHP İlçe Başkanı Tuncay Akyüz, TSO Başkanı Rıfat Sarsık, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Coşkun Ulutaş, Özel İdare Müdürü Harun Melemez, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Belediye meclis üyeleri, daire ve okul müdürleri, polis memurları katıldı.

Atatürk anıtına çelenk sunan Konser Yardımcısı Nahit Konca günün anlam ve önemini anlatan konuşmasında şunları söyledi; “Teşkilatımız, 172 yıl önce 10 Nisan 1845 tarihinde kurulmuştur. Türk Polisi, bu kutsal görevi çağın teknolojisini kullanarak, sürekli kendini yenileyip geliştirerek, hukuk kuralları içinde, mesai kavramı gözetmeksizin canları pahasına en iyi ve en verimli şekilde görevini yerine getirmeye devam etmektedir.

Teşkilatımızın misyonu; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, demokratik laik ve sosyal hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde, hukukun üstünlüğün, insan haklarına saygı ve tarafsızlık ilkelerine bağlı kalarak, yasalara ve evrensel değerlerin ışığı altında bireylerin temel hak ve özgürlüklerinin korunmasını, toplumu düzen, huzur ve güvenlik içerisinde yaşamını sürdürmesine imkân sağlayan bir ortam oluşturulmasına ve kurulmasına katkı sağlamaktır. Vizyonumuz ise; düzen, barış, huzur ve güvenliği bozmak isteyenleri caydıran, bozanları gerekli tüm delilleri ile hızlı yakalayan, kamu güvenlik politikalarının oluşturulmasına katkı sağlayan, mutlu personeli ve insan merkezli kaliteli hizmetleri ile katkı sağlayan örnek bir teşkilat olmaktır. Güvenlik hizmetlerinin sunumunda sivil katılım, şeffaflık, denetime açıklık, hesap verebilirlik gibi evrensel değerlere son derece önem vermekteyiz. Asayiş hizmetlerinden kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye, terörle mücadeleden trafik hizmetlerine kadar bütün alanlarda vatandaş memnuniyeti ve vatandaş odaklı hizmeti esas almaktayız. Bugün kendisine güvenilen ve başvurulan polisimi tutum ve davranışıyla büyük bir takdir toplamaktadır. Türk polisi başarılı ve özverili çalışmaları, fedakârlıkları ile milletimizin sevgisini en üst seviyede kazanmanın haklı onurunu yaşamaktadır. Suçların giderek arttığı, çeşitlendiği, suç işleme vasıtası ve tekniklerinin geliştiği, uluslararası organize hale geldiği günümüzde, polisin, suçların önlenmesinde halk desteği olmadan başarılı olabileceğini düşünmek mümkün değildir. Bu düşünceden hareketle Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak özellikle Toplum Destekli Polislik Hizmetleri ile yeni projeler üreterek daha etkin hale getirmeyi hedefliyoruz. Ulu Önder Atatürk'ün “Polis bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır" direktifi doğrultusunda, toplumun huzuru, anayasal hak ve hürriyetlerin koruyucusu olma görevimizi azimle sürdürmekteyiz. Ülkemizin huzur ve güvenliği için görevlerini yerine getirirken, vatan ve millet uğruna canlarını veren, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyor, emekliye ayrılan teşkilat mensuplarımıza ve halen görevde olan personelimize aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle, Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz törenimize teşrifleriyle bizleri onurlandıran tüm değerli konuklarımıza tekrar teşekkür ederim” dedi.

Ardından İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Kuyu, Emniyet Müdürlüğü’nde tebrikleri kabul etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2653
10.04.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın