Pass

Çaycuma Müftülüğü’nün düzenleyeceği 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında planlanan faaliyetlerle ilgili platform üyeleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak üzere Ensar Yatılı Kuran Kursunda kahvaltılı toplantı düzenlendi.

Toplantıya; Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vakıf ve dernek yöneticileri katıldı.   

Çaycuma Belediye Başkanı, Kutlu Doğum etkinliklerinde binlerce kişiyi bir araya getirenlere teşekkür ederek ;“3 yıl önce göreve başladığımızda ilk büyük organizasyon olan Kutlu Doğum Haftası’nda bir araya gelmiştik. Bugüne kadar birçok toplantıya etkinliğe katıldım. Ancak bu kadar muntazam topluluğu bir arada görmedim. Topluma güzel mesajlar veren toplantıların oluşmasında katkısı bulunan herkese başta Müftümüz olmak üzere minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Çaycuma’da bu birlikteliğin, kardeşliğin, dayanışmanın giderek artmasını, dünyada ve çevremizdeki şiddet olaylarının, savaşların, katliamların bir an evvel sona ermesini Yüce Tanrıdan diliyorum” diye konuştu.

Kaymakam Serkan Keçeli ise etkinlikte için şunları söyledi; “Çaycuma’da Nisan ayı geldiğinde ayrı bir hareketlilik ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Yine onun ilk başlangıcının habercisi olan platform buluşmasından bir araya geldik. Ben Türkiye’nin değişik coğrafyalarında, değişik bölgelerinde görev yaptım. Görev yaptığım yerler içinde Kutlu Doğumun bu kadara coşku içinde ve heyecanla kutlandığı yer hatırlamıyorum. İlçemizde Kutlu Doğum büyük bir coşku heyecan ve sevinç içinde katlanıyor. Allah hepimizi peygamber efendimizi hakkıyla anıp hakkıyla anlatıp yeni ve genç nesillere anlatanlardan eylesin. Ülke olarak millet olarak biz birlik beraberlik içinde olursak ne ülkemizde terör kalır ne bela kalır. Biz Müslüman olarak bir arada olsaydık, vahim olaylar İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcakloğlu Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin içeriği hakkında bilgi vererek; “Bu birlik ve beraberlik Çaycuma’mızın her yerinde artarak devam etsin. Peygamberimiz güvenirlik sıfatını veren en büyük düşmanı Ebu Cehil’dir. 2017 yılında temamız Güven Toplumudur. 10 Nisan’dan itibaren Çaycuma’mızın 5 Beldesini kapsayacak programlarımız olacak. Özellikle altını çizmek istiyorum. Bayan programlarında aile konusunu, ailedeki güveni biz ön plana çıkaracağız. Bu programlarda bizi desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, bu programa katılanlara, her programda maddi manevi yanımızda olan işadamlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Bu yıl güven temamız işlenecek. Güven dediğimizde aklımıza gelen ilk isim peygamber efendimizdir” şeklinde konuştu.

Müftü Arcaklıoğlu son olarak programa katılanlara peygamberimizi simgeleyen gül ile kitap hediye etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3147
07.04.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın