Pass

Ramazan Taşdemir Başkanlığında kurulan Çaycumalılar Derneği’nin (ÇAY-DER) hizmet binasının açılışı yapıldı. 

Zonguldak Uzun Çarşı’da 2.katta bulunan dernek binasının açılışına; AK Parti Zonguldak Milletvekili ve MKYK Üyesi Hüseyin Özbakır, AK Parti Zonguldak Milletvekili  Faruk Çaturoğlu, Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, SGK İl Müdürü Erkin Avcı, Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Kahya, TTK Genel Müdür Vekili Ercan Gebeş, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, GMİS Mali Sekreteri Adnan Tıska, GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Recep Horozoğlu, Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, Eğitim Bir-Sen Zonguldak 1 Nolu Şube Başkanı Saadettin Dede, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Memur-Sen ilçe temsilcisi Kenan Tunç, Çaycuma Gençlik spor müdürü Şendoğan Kaya, Filyos ziraat bankası müdürü Selahattin Ülfaz, Çay-Em Der Başkanı Erol Ünlü, AK Parti eski İl Başkanı Hamdi Uçar’ın yanı sıra çok sayıda siyasetçi, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

ÇAY-DER Başkanı Ramazan Taşdemir, açılışta yaptığı konuşmada, “Sivil toplum kuruluşları ve Zonguldak’ta yaşayan Çaycumalılar olarak aramızda zaman zaman toplantı yapıp, bu eksikliğimizi gördükten sonra yeni bir dernek kurmanın gerekliliğini gördük. Onun için de bu derneğimizi kurarak, inşallah bundan sonra diğer derneklerin sosyal faaliyetleri gibi ve bizim daha önce yaptığımız faaliyetlerin devamını yapmak üzere bu dernek çatısı altında Çaycuma’mızın, Zonguldak’ımıza en iyi şekilde hizmetlerin getirilmesi anlamında Ankara’daki Milletvekillerimizle, İlçe Başkanlarımız, Sayın Valimizle, sendikamızla, sivil toplum örgütlerimizle beraber inşallah bir köprü oluşturarak Çaycuma’mıza gerçekten güzel hizmetlerin gelmesinde yararlı olacağını düşünüyorum”  dedi.

Başkan Taşdemir’in ardından TTK Genel müdür Vekili Ercan Gebeş selamlama konuşması yaptı.

Gebeş , “Zonguldak’ta kurulan Çaycumalılar Derneği’ne hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Ramazan başkanın da ifade ettiği gibi bu derneğin açılışının Çaycuma’ya, Zonguldak’a hayırlı hizmetler sunacağını ümit ediyorum ve öyle olacağını düşünüyorum. Bu açılışın Zonguldak ve Çaycuma  adına hayırlara vesile olmasını temenni  ediyorum” dedi.

Açılışa katılan Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan derneğin açılışında selamlama konuşması yaparak herkese hayırlı olsun temennisinde bulundu. Özarslan, “Dernekler tabi gerek sosyal hayatımızda, kültürel hayatımızda önemli bir sivil toplum kuruluşlarındandır. Ben bir ihtiyaç olan Zonguldak’ta Çaycumalılar Derneği’ni hazırlayan ve bu derneğin kuruluşunda emek gösteren başta Ramazan Bey olmak üzere tüm üyeleri tebrik ediyorum, kutluyorum” dedi.

Zonguldak’ta kurulan ve açılışı gerçekleşen Çaycumalılar derneği açılışında, AK Parti  Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise, konuşmasında, Öncelikle bu derneğimizin özelde Çaycuma’mıza, ama bütün Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum diyerek sözlerine başlayan Çaturoğlu, Referandum çalışmaları hakkında bilgi verdi ve 16 Nisan’da evet çıkacağını söyledi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, “Evet diyenleri denize dökeceğiz” diyen Konya Milletvekili  Bozkurt’u eleştirdi. CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt Geçtiğimiz haftaya damga vuran konuşmasında EVET diyenleri İzmirde Denize dökeceklerini ifade etmişti. Çaycumalılar Derneği açılışında konuşan Çaturoğlu ,CHP li vekile Zonguldaktan cevap verdi.Çaturoğlu;“Bozkurt haddini bilsin” diyerek sert tepki gösterdi.

Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu konuşmasını, “Ben öncelikle bu derneğimizin özelde Çaycuma’mıza ama bütün Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.  Bu hayırlı işe tevessül eden, uzun süre birlikte siyaset yaptığım arkadaşım Ramazan Taşdemir ve yönetim kurulu üyelerine, emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum ”diyerek bitirdi.

Dua edilmesinin ardından Çaycumalılar Derneği’nin hizmet binasının açılış kurdelasını AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kilimli Kaymakamı Hakan  Özarslan, TTK Genel Müdür Vekili Ercan Gebeş, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, GMİS Mali Sekreteri Adnan Tıska ve Ramazan Taşdemir birlikte kestiler.

Kesilen kurdelanın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2726
06.04.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın