Pass

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li vekilin 'denize dökeriz' sözlerine tepki göstererek, "Sen kimsin be ahlaksız" dedi.

Toplu açılış töreni için Zonguldak’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter ile tır parkı alanına iniş yaptı. Erdoğan’a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de eşlik etti.

‘Bu topraklarda kardeşliğimizle geleceğe farklı yürüdük’ ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Biz ayakta kaldıkça onlar sendeliyor. Bölgemizdeki operasyonların meşruiyeti de, yol açtığı kayıplar da her yerde tartışılıyor. Terörü maşa gibi tutanlar, o maşanın ellerini ısıtmaya başladıkça ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bak ne oldu. Vatikan’da gelip toplandılar. AB üyesi bütün ülkelerin liderleri Vatikan’da Papa ile bir arada oldular. Hepsi oturdular ve Papa onlara nasihat çekti. Orada Ortodoks var, Proteston, ateist var ama beraber oldular. Çünkü bunlar tek millet. 54 yıl Türkiye’yi kapılarında beklettiler mi? Hala bekletiyorlar mı? İşte 16 Nisan bunun için çok önemli. Onlar da şimdi 16 Nisan’ı bekliyorlar. Türkiye için kurulan tuzaklar eninde sonunda bunların başına geçecektir. Tarih boyunca bu ülkenin istikrar ve istikbal mücadelesinde en ön safta yer alan Zonguldak, 16 Nisan’da sandıkları patlatarak bu mesajı verecektir. Zonguldak bu mesajı vermeye hazır mı? 16 Nisan’da tek millet için evet mi? Tek bayrak için evet mi? Anayasa değişikliğiyle getirdiğimiz yeni sistem ülkemiz ve milletimiz için yürek sızısı taşıyan her liderin hayalidir. Özal’dan, Demirel’e, Erbakan’dan, Türkeş’e ve Yazıcıoğlu’na kadar tüm liderler ülkenin kurtuluşunu bu sistemde görmüşlerdir. FETÖ’süyle, PKK’sıyla, DEAŞ’iyle hayır demeleri normaldir. Kim hayır diyor Kandil’dekiler hayır diyor. Bölücü Terör örgütünün başı hayır diyor. Pensilvanya’daki hayır diyor. Kandil’dekini seven onunla beraber. FETÖ’yü seven onunla beraber. Bizi seven bizimle beraber. Kılıçdaroğlu yalanda çok kıvrak. Kılıçdaroğlu yalan söyleme. Bizim için demokrasilerde biz hangi oyu kullanıyorsak herkes aynı oyu kullansın diye bir kaide yok. Hür iradesiyle millet oyunu kullanır. Yeter ki dürüst olalım. Doğru anlatalım. Milleti yanlış istikamete sevk etmeyelim. Onun için Kandil’deki hayır diyor, İmralı hayır diyor, Pensilvanya hayır diyor” dedi.

‘DAHA BİR KERE SEN PKK’YI LANETLEYEMEDİN’
Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Daha bir kere sen PKK’yı lanetleyemedin. Hakkari’ye gittin, miting yapıyorsun. Bir tane Türk Bayrağı yok. Kayıtları çıkartıp yüzüne mi vuralım. Bu iş aşk işi, yürek işi. Ama biz her yerde bayrağımızla yürüdük. Hiç taviz yok. Her yerde. Şimdi kimi Avrupa ülkelerinin hayır dediğini anlıyor musunuz? İşte mesele bu. Çünkü onlar geçmişte zayıf yönetimlere istedikleri gibi istediklerini yaptırıyorlar. Şimdi bize yaptıramıyorlar. 25 havalimanından 59 havalimanına çıktık. Her ilde üniversiteler. 181 üniversite. Bakıyorlar dev şehir hastaneleri kuruluyor. Bunlar da bunları rahatsız ediyor. Bizde yok sizde niye var diyorlar. Olacak olacak. İsteseniz de olacak. İstemeseniz de olacak. Şimdi biz bu sistemi daha hızlı gidelim diye. Bunları geçelim. Muhasır medeniyetlerin üzerine çıkacağız. Bunlar Atatürkçüyüz diye geçiniyorlar. Muhasır medeniyetler üzerine çıkmak için bir şey yaptılar mı? Öyle 25 günlük hükümetler gidiyor artık. Meclisin 600 milletvekili ile güçlendirilmesinin, yaşının 18’e düşmesinin milli iradenin aleyhine olduğunu kim öne sürebilir. Genler 18-24 yaş arasındaki gençler. Size parlamentoya gidişin önünü engellemek isteyenlere 16 Nisan’da gereken cevabı vermeye hazır mıyız? Dinamik bir meclis, gayretli bir parlamento. Bunun önünü açıyoruz. Fakat bunlar rahatsız oluyorlar. Şunu bilsinler ke 16 Nisan’dan sonra biz sizi denize dökmeyeceğiz. Sizi biz siyaset müzesine vitrin objesi olarak yerleştireceğiz. Bunlardan siyaset müzesine iyi bir vitrin objesi olur. Şaka bir yana inanın Türkiye böyle bir muhalefet anlayışını hak etmiyor. İnsan siyaset arenasına çıktığı zaman ister istemez karşısında akıllı uslu bir muhalefet bekliyor. Bizim bahtımıza da düşe düşe CHP çıkıyor. Ne yaparsınız kader bu. 16 Nisan da muhalefet anlayışı tarihe gömülüyor. 16 Nisan’da evet diyerek millete söyleyecek sözü olmadığı için hakaret edenleri sandığa gömüyor mu?” diye kaydetti.

CHP’Lİ VEKİLE SERT TEPKİ
CHP Konya Milletvekilinin ‘Denize dökeriz’ sözlerine sert tepki gösteren Recep Tayyip Erdoğan, “Ya Kılıçdaroğlu işte bu kavgalar olmasın diye biz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiyoruz. Artık bizim sistemimizde Başbakan olmayacak. Dersini çalışmamışsın Kılıçdaroğlu. Dersi çalış dersi, 18 maddeyi bir oku. Okumuyor. Al işte bir tanesi çıkmış, ‘Ben hayır çıkacağına inanıyorum. Fakat ola ki evet çıkarsa, biz Samsun’dan gireriz. Amasya, Sivas, İzmir’den denize dökeriz’ diyor. Bu da CHP’nin Konya Milletvekili. Şimdi bu adama terbiyesiz demeyeceksin de kime diyeceksin. Seni bir defa Samsun’a sokmazlar. Seni Sivas’a sokmazlar, seni Amasya’ya sokmazlar. Sen kimi İzmir’den gelip dökeceksin. Sen kimsin be ahlaksız. Haddini bil, kendini bil, ceddini bil, neslini bil. Ama bunlarda böyle bir haya yok ki. Bizim kültürümüzde edep denilen bir şey vardır” dedi.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve protokol üyeleri açılış kurdelesini sahnede kesti. Açılışın ardından AK Parti Zonguldak il Başkanı Zeki Tosun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Alparslan Türkeş ve Necmettin Erbakan ile çekilen fotoğrafı hediye etti. Fotoğraf karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Erdoğan, "Gerçekten benim için de çok anlamlı oldu. Ben de o zaman Refah Partisi İstanbul il başkanıyım. Ve hava alanında rahmetli Erbakan hocamızla, rahmetli Alparslan Türkeş’i karşılaşmıştım. Orada bir fotoğraf çektirmiştik. Allah her ikisine de rahmet eylesin" ifadelerini kullandı. 

Haber: İHA

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2571
04.04.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın