Pass

Geçtiğimiz aylarda kurulan Çaycumalılar Derneği Başkanı Ramazan Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri Çaycuma’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.

İlk olarak Kaymakam Serkan Keçeli’yi makamında ziyaret eden dernek yönetimine başarılar dileyen Serkan Keçeli; “Dernek açılışına davet etmek hem de tanışmak amacıyla arkadaşlarımız bize bir ziyaret gerçekleşti. Çok verimli bir sohbet oldu. Hepimiz aynı gemideyiz. Bu gemimizin adı Çaycuma, Zonguldak ve Türkiye gemimiz. Biz gemidekiler olarak ne kadar uyumlu ve olumlu işler yapma peşinde olursak bu gemi o kadar yol alacaktır. Çaycuma’mız o kadar büyüyecek, o kadar gelişecektir. Derneğimizin hayırlı olmasını diliyorum. Arkadaşlarımız gayret ve özveri ile çalışacaklarına inanıyorum. İnşallah hep beraber omuz omuza sırt sırta verip Çaycuma’mız içi güzel işler yapmaya vesile oluruz diye düşünüyorum. Derneğimiz şimdiden Çaycuma’mıza ve Çaycumalılarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Dernek Başkanı Ramazan Taşdemir, ise ziyaret ile ilgili şunları söyledi; “ Zonguldak’ta diğer ilçelerimizin dernekleri var. Bizim bu derneklerle ilgili Çaycuma olarak bir eksiğimiz vardı. Çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalışan arkadaşlarımız ile yaptığımız görüşmelerde derneğe ihtiyacımız olduğuna karar verdik. 10 yıldır dernek anlamında geriye düşmüştük. Çaycumalılar Derneği (ÇAY-DER) olarak oluşturduğumuz güzel bir ekiple inşallah derneğimizi tabela derneği olmaktan çıkarıp, bölgemizin sorunları ile ilgilenen bir dernek olma yolunda güzel bir adım atmış bulunmaktayız. Bugün Çaycuma’ya geliş nedenimiz açılış davetlerimizi yapmak. İlk davetimizi Sayın İlçe Kaymakamımız Serkan Keçeli’ye verdik. Kaymakamımızın göstermiş olduğu ilgiye ve derneğimize bakışı konusundaki hassasiyeti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendisine teşekkür ediyor, sizlerin aracılığı ile bir kez daha davetimizi yeniliyoruz” dedi.

Ardından dernek yönetimi tüm kurum ve kuruluşları ziyaret ederek açılışa davet etti.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3273
31.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın