Pass

53. Kütüphaneler Haftası nedeniyle Çaycuma Kaymakamlığı, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Kütüphanesi’nin organizasyonu ile Çaycuma Öğretmenevi önünde kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe; Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Körpüş Mısırlı, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, Emekliler Derneği başkanı Nizamettin Eyidoğan, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Gültekin Petük, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, Emlaçılar Derneği Başkanı Erol Ünlü, Ebil Eğitim Merkezi Müdürü Gülden Tuncel, TEGEV Çaycuma Öğrenim Birimi Sorumlusu Nalan Turgut, okul müdürleri ile çok sayıda ilk, orta ve lise öğrencisi yarım saat kitap okudular.

Kaymakam Keçeli günün anlam ve önemini anlatan konuşmasında; "Kitap okumak insana ve öğrencilere kazandırabileceğimiz en önemli değerlerden en önemli kazanımlardan birisi. Biz bilgileri tek tek insanın hafızasına nakşetme imkânına sahip değiliz. Çünkü bilgi o kadar geniş bir derya ki belki insan hafızası tamamını almaya sahip olmayabilir. Ama kitap okuma alışkanlığı biz başta çocuklarımızdan itibaren kazandırmayı başarabilirsek her türlü sorunun cevabı aslında kitapların içerisinde var. Bu anlamda kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasını ben okullarımızda çok önemsiyorum. İnşallah geleceğimiz Türkiye'sinde belki biz bütün öğrencilerimizi doktor, mühendis, öğretmen, iş adamı yapamayacağız ama inşallah bütün insanlarımızı kitap okuyan insanlar haline getirmeyi amaçlıyoruz. Esnaflarımızı her birisinin boş vaktinde, hatta dağdaki çobanlarımızın her birisinin boş vaktinde elinde kitap okuduğu bir millet oluşturabilirsek; otobüslerde, tramvaylarda, metrolarda kitap okuyan insanları görmeye sıkça görmeye başlarsak bu ülkenin geleceğinden hiç kimsenin endişe etmesine gerek olmaz diye düşünüyorum. Bu vesile ile Kütüphaneler Haftamızı kutluyorum. İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye sözlerini sonlandırdı.

İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Gültekin Petük toplumda farkındalık yaratmak amacı ile gelenekselleşen açık havada kitap okuma etkinliğinin 6.’sını gerçekleştirdiklerini ifade ederek Son olarak 2016 yılında İlçe Halk Kütüphanesi’ne üye olan ve en fazla kitabı okuyan büyüklerde Yüksel Uzaldı, Gülsüm Ünal, Arzu Yetkin Çakır, öğrencilerden Halil Emre Tetik, Göze Gül çelik ve İrem Dereli’ye protokol tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2464
29.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın