Pass

Karadeniz’in özellikle Çaycumalıların umudu olan Filyos Liman ihalesinin sonuçlanmasının ardından yüklenici firma tarafından Çaycuma İlçesi Sazköy mevkiinde şantiye kuruldu ve altyapı çalışmalarına başladı.

Çaycuma Kaymakamı Sayın Serkan Keçeli ve beraberinde Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Yetim, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Naşit Durdubaş, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Semra Gülboy, Şantiye Şefi Ali Acar, Sazköy Muhtarı İsmail Yılmaz ile çalışmaları yerinde inceleyerek, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Yıllardır bölgenin beklediği ve hayal ettiği bir projenin ilk adımlarının atılmaya başlandığını ifade eden Kaymakam Serkan Keçeli, “Saz Köyümüzde kurulan şantiyeyi ziyaret ettik. Liman ihalesi Çalışmaları yerinde gördük, iş makineleri alt yapı hazırlığına devam ediyor. Şantiye sahası ve yol için taş çalışması yapılıyor. Temel atıldıktan sonra çalışmalar daha da hızlandı. Filyos Liman projemiz, Çok güzel bir çalışma ile daha güzel bir Çaycuma, daha güzel bir Zonguldak ve Batı Karadeniz’e vesile olacağını düşünüyorum. Allah inşallah kazası belası bir çalışma düzeni versin” dedi.

Konu ile ilgili Çaycuma İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu; “2.Abdülhamid Han’ın Rüyası Filyos Limanı inşaatını ziyaret ettik. İlçe Kaymakamımız Serkan Keçeli başkanlığında yaptığımız Köy ziyaretlerinin sonunda Saz Köy Yakınlarında bulunan Filyos Limanı alt yapı inşaat çalışmalarının devam ettiği bölgeyi ve şantiye alanını heyetimizle ziyaret ettik. Türkiye’mizin 3. Büyük Limanı ve Endüstri bölgesinin yapılacağı bu büyük çalışmanın bölgeye çok büyük katkı sağlayacağı aşikâr. Rabbim emek verenlerden razı olsun. Projenin hızlı bir şekilde devam etmesi için Dua ediyoruz” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3107
29.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın