Pass

Çaycuma Müftülüğü olarak 2014 yılı Aralık ayında resmen kurulan “Camii Gençlik Kolları” çalışmalarını değerlendirmek ve yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunmak üzere Gençlik Konusunda yaptıkları çalışmaları olan Din Gönüllüleri bir araya geldi.

Çaycuma ilçesine iki yıl önce atanan ilçe müftüsü Arcaklıoğlu’nu gençlik buluşmaları, büyüklerde ve küçüklerde açılan birçok Kur’an Kursları ve sabah namazı buluşmaları sürekli gündemde tuttu. Arcaklıoğlu’nun yaptığı çalışmalar birçok il ve ilçelerde de konuşuluyor.

Çalıştay ile ilgili bilgi veren Arcaklıoğlu; “Yaptığımız çalışmaların diğer il ve ilçelerde örnek teşkil etmesi bizleri sevindirdiği gibi daha da çok çalışmamızı gerektirmektedir. Bu bir ekip işidir Din Gönüllüsü arkadaşlarımızla bir araya gelerek aldığımız kararları saha da uygulamaya geçiyoruz. Yaptığımız çalışmalardan rahatsızlık duyanlarda olacaktır ama bunların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Çaycuma’nın geleceğini düşünerek güzel işler yapmaya gayret ediyoruz. Oldukça verimli geçen Çalıştaya katılan Vaizlerimiz, Şube Müdürümüz, Murakıplarımız ve Din Gönüllüsü kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıların devam edeceğini söyleyen Arcaklıoğlu, 11.04.2017 Salı günü Camii Gençlik Bölge liderlerimi ve Din Görevlileri ile Ensar Kuran Kursunda Çalıştay gerçekleştireceklerini söyledi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1872
29.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın