Pass

Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği “Memur-Sen Çaycuma Söyleşileri” 2017 Mart ayı programı coşku ve heyecanla gerçekleştirildi. Çaycuma Seyirtepe  Cafe’de Sağlık-Sen İlçe Temsilciliğinin ev sahipliğinde yapılan aylık söyleşi programında çeşitli konularda istişare ve gündemle ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkan ve yönetim kurullarının katıldığı toplantıda Memur-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, Memur-Sen Çaycuma Temsilciliği olarak gündeme damga vuran çalışmalarda bulunduklarını ve bu çalışmalar sonucunda Çaycuma’da en büyük sendika olduklarını vurguladı. Başkan Tunç yaptığı konuşmada: “Memur-Sen ailesi olarak hepimiz bir beraberiz. Kurumlarımız farklı olsa da her birimiz aynı ideal ve gönül birliği içinde Türkiye sevdalısı Memur-Sen’liyiz. Bizi güçlü kılan taşıdığımız değerlerdir. Bu nedenle hiç bir zaman rehavete kapılmadan değerlerimiz için yaşamaya, mücadele etmeye ve değerler sendikası olmaya devam edeceğiz. Memur-Sen olarak vatan ve millet sevdamız 15 Temmuzda olduğu gibi gerektiği anda hiç tereddüt etmeden sahalarda, meydanlardayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Memur-Sen ülkemizin en etkili sivil toplum örgütü olarak demokrasimizin sancaktarlığını yapıyor. Türkiye’nin daha büyük, müreffeh, güçlü bir ülke olması için gecesini gündüzüne katarak çalışan Memur-Sen 15 Temmuz’da olduğu gibi milli iradeye canı pahasına sahip çıkan, darbecilere meydanları dar eden büyük bir ailedir. Sizleri bu büyük ailenin mensubu olduğunuz için bir kez daha yürekten kutluyorum. Bu güzel toplantılarımız bizi daha canlı ve daha diri kılmaktadır. Bu toplantıda bizlere ev sahipliği yapan Sağlık-Sen İlçe Başkanımız sayın Ercan Akar ve değerli ekibine şükranlarımı arz ediyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız güzelliklere vesile olsun inşallah ” dedi.

Daha sonra Antalya’da yapılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı ve Memur-Sen’e büyük övgüler yağdırdığı “Memur-Sen Türkiye Buluşması’ndan yeni gelen Bem-Bir-Sen Zonguldak İl Başkanı Veysel Özkan bu büyük buluşmayla ilgili izlenimlerini anlattı. Özkan’ın ardından Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanı Ersoy Salman, Sağlık-Sen İlçe Başkanı Ercan Akar, Bem-Bir-Sen İlçe Başkanı Özlem Kaydır ve Toç-Bir-Sen Temsilcisi Kemal Eren  sendikalarının faaliyetleri hakkında bilgi verip gündeme dair fikir ve önerilerini paylaştılar.

Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanı Ersoy Salman 31 Mart 2017 Cuma günü 16 Nisan Halk oylamasında Evet demek için stand açacaklarını ve halkımıza broşür dağıtacaklarını, herkesi bu standa beklediklerini belirtti. Memur-Sen ilçe başkanı Kenan Tunç ve diğer sendika başkanları da o gün standta olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler.

Memur-Sen Çaycuma İlçe temsilciliği mart ayı söyleşi ve genel istişare toplantısı çalışmaların hız kesmeden devam etmesi dilekleriyle sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1996
29.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın