Pass

Çaycuma AK Parti ilçe teşkilatı ve Gençlik Kolları referandum çalışmaları kapsamında köy köy dolaşıyor.

Ak parti İlçe başkanı Ahmet Çolakoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Gençlik Kolları ile birlikte köy gezilerini sürdürüyor.

Köylerde referandumda neden “EVET” dediklerini vatandaşlara aktaran Başkan Çolakoğlu, tek tek değişecek maddeler ve sağlayacağı kazanımları aktararak seçim çalışmasını sürdürüyor.

Çolakoğlu, gittiği köylerde; “Koalisyon hükümetleri dönemi boyunca darbe, kriz ve erken seçimlerle büyümesi engellenen Türkiye Ak parti hükümetleri dönemlerinde büyümüş, güçlenmiş, istikrar kazanmıştır. Bundan rahatsız olan bazı kesimler çeşitli planlar üreterek sürekli Türkiye'nin önünü kesmeye çalıştılar. Karşılarında önceki koalisyon dönemlerindeki Türkiye var sandılar ama yanıldılar. Ak parti gücünü milletten alarak bütün engelleri bir bir aşmayı başardı. Artık Türkiye darbeler, krizler ve koalisyon hükümetlerindeki anlaşmazlıklar yüzünden kaosa sürüklenmiyor, sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve tek başına iktidar olan Ak Partinin öncülüğünde giderek büyüyor ve güçleniyor. Hazırlanan yeni anayasa ile koalisyon defteri artık kapatılacak yönetimde çift başlılık engellenecek, darbelerin önü kesilecek, bürokrasi hızlanacak, artan milletvekili sayısı ile milletin temsil gücü artacak, terörle mücadele tek elden yürütülecek ve anında kararlar alınarak başarı yükselecektir. Ben AK Parti İlçe başkanı olarak, büyüyen ve güçlenen Türkiye'nin önündeki engelleri kaldırmak, hızına hız katmak için 16 Nisan'da mührü “EVET” e basmayı bir görev, sorumluluk olarak görüyorum ve herkesi 16 Nisan'da “EVET” ile birlik beraberliğe, istikrara davet ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2771
28.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın