Pass

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş halk oylaması çalışmalarına hız verdi. Mesai saati sonrası köylerde bayanlarla bir araya gelen Başkan Güneş 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandum oylamasında neden “Evet” dediklerini anlattı.

Köylerde vatandaşlarla bir araya gelen Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, 16 Nisan günü yapılacak olan halk oylamasında "Evet" kampanyası hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Güneş, "Cumhurbaşkanlığı sisteminde başkanın ayrı yetkisi var iken meclisinde ayrı yetkisi vardır. Başkan yürütmenin başı iken meclis yasamanın merkezi olmaktadır, buna ek olarak ise yargı ise bağımsız adalet ve adil kavramlarına sahip mahkemelerin görevidir. Bizler bu sisteme neden evet diyoruz. Kuvvetler ayrılığını tam sağladığı ve tek adamlığa izin vermediği için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyoruz. Sadece insanlarımızı birleştirenlere ve kutuplaştırmayanlara iktidar imkânı verdiği için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyoruz. İnsanımızı ayrıştıranların ve kutuplaştıranların iktidarını engellediği için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyoruz. Çok zamanlarımızı çalan koalisyon hükümetlerine son verdiği için "evet" diyoruz. Artık hükümeti sandıkta millet belirleyeceği için "evet" diyoruz. Eli, yüreği öpülesi kardeşlerim büyümekte ve gelişmekte olan Ülkemizin daha hızlı, kendinden emin ve 2023 hedeflerine daha hızlı yürümesi için "evet" diyoruz. Avrupa ülkelerinin ve tüm terör örgütlerinin topyekûn ülkemize saldırmaya başladıkları için "evet" diyoruz. Terör örgütü liderlerinin evet çıkarsa artık biteriz dedikleri için "evet" diyoruz. Kardeşlerim bu örnekleri çok daha çoğaltabiliriz. Kısaca geçmiş yıllarda Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yapmış kimi hayatta kimi vefat etmiş olan liderlerin başkanlık sistemi hayallerini gerçekleştiremedikleri ve içimizde bir ukte olarak kaldı dedikleri Cumhurbaşkanlığı sistemini İnşallah bu aziz millet gerçekleştirecektir. Buraya kadar gelip bizleri can kulağıyla dinlediğiniz için sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

Haber. EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2468
28.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın