Pass

Çaycuma AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Amil, 16 Nisan’da halkın onayına sunulan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili düşüncelerini şu şekilde açıkladı.

Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Amil, Halkın onayına sunulan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili açıklamasında; “Türk milleti, devletinin bekası için binlerce şehit vermiş, çok büyük bedeller ödemiş ve mücadelesinden asla vazgeçmemiştir. Buradan şehitlerimizi saygıyla anıyor, yüce Allah'tan rahmet diliyorum, Referandumda neden 'Evet' istediklerini anlatan Amil,"16 Nisan'da yapılacak olan referandumda başarılı bir şekilde çıkacağımızdan hiç şüphemiz yok. Süreç için plan ve programlarımızı tamamladık. Yeni anayasa ve başkanlık sürecinin yararlı olmasını diliyorum. Bu süreçte gece gündüz tüm gençlerimizle birlikte, tek bir vücut şeklinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu referandumda Devlet ve Millet de bütünleşecek, çift başlı sistem ortadan kalkacaktır. Bu referandum ile 12 Eylül, 28 Şubat ve 15 Temmuz zihniyetine 'dur' diyeceğiz. Daha demokratik daha özgür bir Türkiye'nin geleceğini oylayacağız. Ben Çaycuma, genelinde halkımızın 16 Nisan'da çok yüksek oranda 'evet' diyeceğine gönülden inanıyorum. Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde bu ışığı ve umudu görüyorum" dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2123
28.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın