Pass

Milliyetçi Hareket Partisi Çaycuma İlçe Başkanlığı’nın 12. Olağan Kongresi Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı.

Kongreye;  AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Ak Parti Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Amil, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, MHP İl Başkan Yardımcısı Varol Demirköse ve partililer katıldı.

Divan başkanlığını yapan Başkan Yardımcısı Varol Demirköse açılış konuşmasında şunları söyledi; “Biz Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü kadrolar olarak halka hizmeti hakka hizmet görerek, vatan sevgisi imamdandır diyerek, sessizlerin sesi kimsesizlerin kimsesi olarak yapıcı, yol gösterici ve sorumlu bir siyaset anlayışı ile bizim olan mukaddes değerlerimiz için şehitlerimizin kanları ile sulanan bu mukaddes topraklarımız için gereken her türlü fedakârlığı geçmişte yaptık  şimdi yapıyoruz ve ilelebet te yapacağız”.

Faaliyet raporu ve bilançonun okunmasının ardından söz alan mevcut başkan ve kongrenin tek adayı Ersin Akyüz şunları söyledi; “ MHP 48 yıllık siyasi hayatında ülkemizde her zaman birlik ve beraberlik için mücadele etmiş ve son günlerde de Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ülkemiz adına milletimiz adına verdiği mücadele ülkemiz insanları tarafından takdir toplamıştır. Bizlerde Çaycuma teşkilatı olarak Sayın Genel Başkanımızın izinden devam etmekteyiz”.

Yapılan oylama sonunda Ersin Akyüz başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Yusuf İnamoğlu, İsa Yurtseven, Göksel Öztürk, Semih Aydın, Sevim Candan, Mustafa Pekmezci, Abdullah Babür Güner, Şaban Baş, Numan Akay, İbrahim Doğan, Ahmet Tazıcı, Nevzat Sefercik,

Tahsin Karaman, Handan Kuruyamaç, Serkan Kuzucu, Uğur Kuğumcu, İlyas Uslu, Nevzat Gemeç.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2905
25.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın