Pass

 Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı İl Divan Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıya Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay tarafından konuşma yapmak üzere Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol davet edildi.

Toplantıda etkili bir konuşma yapan Erol; “ Toplantımızın Ümmeti Muhammed’in birliğine, dirliğine ve selametine vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. Devletimiz ve milletimiz hakikatte hiç arzu etmediğimiz hadiseleri yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Türkiye içerden ve dışarıdan tehdit altında. Türkiye’mizi yöneten idarecilerimiz, Siyonizm tarafından kurulan tuzaklar neticesinde güvenlik sorunları ile meşgul ediliyor ve çıkmaza doğru itiliyor. Rabbimiz hepimizin yardımcısı olsun. Asıl meselemiz olan ülkemizin kalkınması, sanayileşmesi ve ekonomik alanda kalkınmamız için projeler üretilemiyor ve hayata geçirilemiyor.

Bir devletin yöneticilerinin asli görevi, halkının  huzurlu, güvenli, zengin ve mutlu bir hayat devam ettirtmesi için gerekli çalışmaları yapmak ve bunları uygulamaya koymaktır. Devletimizin yetkili organlarının açıklamış olduğu hem ekonomik gösterge tablolarına hem güvenliğimiz ile ilintili tablolara göz attığımızda başarı görmek mümkün değildir.

2002-2016 yılları arasında 14 yıllık süreçte devlet bütçesinden tam 701,3 milyar  dolar faiz ödemesi yapılmıştır.  2016 yılı büyüme hedefi  %4,4 belirlenmiş, 9 aylık ortalama %2,6 gerçekleşmiştir.

2016 yılı enflasyon hedefi  % 6,5 belirlenmiş , % 9,22 olarak gerçekleşmiştir.

İşsizlik oranları 2016 Kasım sonu itibariyle %12,1’dir. 3.715.000 insanımız işsizdir. Genç nüfus işsizlik oranımız %22,6 olarak kayıtlara geçmiştir. İşsizliğin arttığı, enflasyonun yüksek seyrettiği, büyüme hızının azaldığı, döviz fiyatlarının yükseldiği, ihracatın azaldığı, dış ticaret açığının bulunduğu ve cari açığın arttığı, makroekonomik göstergelerin olumsuz yönde seyrettiği  Türk ekonomisinin sıkıntıları arttı.

Yöneticileri Halk seçer. Halkımızı bilgilendirmek, onun  Ülke gerçeklerini öğrenmesini ve seçimlerde Saadet Partimize oy vererek, Saadete kavuşmasını temin etmeye çalışıyoruz” dedi.

Toplantıya Saadet Partisi GİK Üyesi Talat Gizli’de İl sorumlusu olarak katıldı.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2699
25.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın