Pass

Çaycuma Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Lisesinden "Kardeş Okul"projesini kapsamında Van'ın Gürpınar İlçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna kırtasiye ve giyecek eşya yarım malzemesi toplandı.

Çaycuma Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mert Uslu,Simge Çoban, Doğancan Elik,Yasin Özdemir,Selenay DikKütük, Sevcan Dikkütük ve Öğretmenlerden Gülay Aydın,Mustafa Can Acar,Melek Reyhan Arslan,Beyhan Karalioğlu‘nunbaşlattığı ‘Kardeş Okul’ Projesi kapsamında Van’ın Gürpınar ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu kardeş okul olarak seçildi. Kısa süre içerisinde kardeş okulun ihtiyaçları belirlendi ve okul öğrencileri aktif bir çalışma içine girerek kırtasiye malzemeleri ve giyim eşyalarından oluşan yardım malzemelerini topladı.

Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin kardeş okul için temin ettikleri kırtasiye malzemeleri ve çocuk kıyafetleri sahiplerine ulaştırılmak üzere kolilere hazırlayıp gönderildi. Proje sorumlularından Gülay Aydın,Her zaman her koşulda iyiliği çoğaltmak gerektiğine inanan Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri olarak, daha önceki yıllarda olduğu gibi Sosyal Sorumluluk Projeleriyle pasif iyi değil aktif iyi olmaya gayret ettiklerini ve çalışmaya devam edeceklerini, Çocukların yüzündeki gülümsemenin herşeye bedel olduğunu belirtti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2288
23.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın