Pass

Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, Çanakkale Zaferini Kutlama ve Şehitlerimizi Anma Etkinliklerindeki örnek çalışmalarından dolayı İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir’e teşekkür etti.

Tunç, Özdemir ve Arcaklıoğlu hakkında yapılan eleştirileri de asla kabul etmediklerini belirterek güzel faaliyetlerinde bu iki kurum amirinin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

İşte Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç’un açıklaması: “Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, Çanakkale Zaferini Kutlama ve Şehitlerimizi Anma Etkinliklerindeki örnek çalışmalarından dolayı İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir’e teşekkür etti. Tunç, Özdemir ve Arcaklıoğlu hakkında yapılan eleştirileri de asla kabul etmediklerini belirterek güzel faaliyetlerinde bu iki kurum amirinin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. İşte Memur-Sen ve Diyanet-Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç’un açıklaması: “Gözlerini Çaycuma’ya ve güzelliklere değil de görmek istedikleri tek tip yapılara çevirenler Çaycuma’daki güzellikleri hiçbir zaman göremez.

Gözünü ve gönlünü güzelliklere kapayanlar Çaycuma’da neler olduğunu da anlayamaz. Çaycuma sevdalısı olarak çok iyi biliyoruz ki Çaycuma’da muhteşem güzellikler oluyor. Çok şükür Milli Eğitimden Manevi Eğitime, Gençlik ve çocuk faaliyetlerinden aile içi iletişim eğitimlerine kadar Çaycuma’da çok güzel şeyler oluyor.

Bu güzel faaliyetlerin öncülerinden Çaycuma İlçe Müftüsü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çaycuma için tam bir kazanımdır. Çaycuma halkı onların değerini çok iyi de biliyor. Ancak bazı çevreler Çaycuma’daki güzellikleri görmezden gelmeye ve bu güzelliklerin mimarlarını eleştirmeye devam ediyor. Bugünlerde bunun yine bir örneğini daha yaşamaktayız.

İlçe Müftümüz ve Milli Eğitim Müdürümüzün öğretmen ve öğrencilerimizi 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma etkinliği kapsamında Sabah Namazı Buluşmasına davet etmeleri maalesef bu çevreleri yine rahatsız etmiş görünüyor. Hatırlatmak isteriz ki Çanakkale bizim vatan sevdamızın şaha kalktığı yerdir. Her Türk gencinin tarihini ve özellikle de Çanakkale Zaferini bilmesi ve onu kazandıran ruhu tanıması kadar doğal ne olabilir ?

Çanakkale Zaferi bir vatan müdafaasıdır. Genç nesillerin zafer sabahını anımsatan sabahın seherinde Çanakkale kutlama programına yazılı ya da sözlü olarak davet edilmesi bazı insanları neden rahatsız eder ? Söz konusu vatansa gerisi teferruat değil midir? Nedir bu teferruat içinde boğulmak ? Eğer bu eleştiriyi yapanlar 18 Mart Sabahında Perşembe Merkez Camii’ne gelip yüzlerce vatan evladının yüzlerindeki memleket sevdasını görselerdi vakitlerini böyle ön yargılı cümlelerle değil, sayın ilçe Müftümüze ve değerli Milli Eğitim Müdürümüze takdir belgeleri hazırlamakla meşgul olurlardı" dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2657
23.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın