Pass

Çaycuma AK Parti ilçe Teşkilatı, Esenlik, Sipahiler ve Dağüstü Köylerini ziyaret ederek Referandum süreci öncesi vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu Köy gezilerini, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik kolları yönetimi ve AK parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile birlikte yaptı.

Çaturoğlu Köy gezilerinde yaptığı konuşmada Anayasa maddeleri ve Avrupa’nın ikiyüzlülüğünü anlattı. Çaturoğlu, "Baktık ki terör örgütlerinin hepsi bir olmuş ve bu sisteme karşı çıkıyor. Ana muhalefet de karşı çıkıyor. Hollanda bakanımızı Hollanda'ya sokmuyor, atlarını itlerini bizim vatandaşlarımızın üstüne salıyor. Almanya Başbakanı onun yanında yer aldığını söylüyor. Yazıklar olsun bu tek dişi bile kalmamış alçaklara. Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur ötekine. Ne yaparlarsa yapsınlar bu milleti yolundan çeviremeyecekler. " ifadelerini kullandı.

Çaturoğlu 16 Nisan'da oylanacak yeni anayasa değişikliği ile ilgili konuşmasında şunları söyledi; “Türkiye yönetim sistemini değiştiriyor. Darbelerin, krizlerin, kaosların sebebi olan mevcut sistem yerine dünyanın en gelişmiş ülkelerinin kullandığı sisteme geçiyoruz. Bunun adını Cumhurbaşkanlığı sistemi olarak koyduk ve milletimizin önüne getirdik. Bu sistem tercüme değil, yerlidir. Bu anayasa değişikliği ülkemiz için tarihi bir fırsat. Kendisini yerli ve milli olarak gören herkes bu anayasa değişikliğini sahiplenmelidir.

Milletimizin geleceği adına attığımız her adım bugüne kadar vesayet odakları ve terör örgütleri tarafından sabote edilmeye çalışıldı. Bakınız sadece 1991 yılından bu yana kesintisi bir istikrar dönemi yaşasaydık, şu anki durumumuzun iki kat üstünde olacaktır. Eğer şu andaki istikrar ve güveni yakalasaydık kişi başı gelir 22 bin dolar olacaktı. 2007 yılını hatırlayın Türkiye büyürken birden karşımıza engel çıkardılar. Bize cumhurbaşkanı seçtirmek istemediler. 367 bahanesiyle meclisi kilitlediler. Bizde çözümü millete gitmekte bulduk. 17-25 saldırısını milletimizin desteğiyle bertaraf ettik. Bu kez terör örgütlerini devreye soktular. Vatandaşlarımın yaşam hürriyetlerini ellerinden aldılar.

15 Temmuz'da kanlı bir darbe girişimiyle hedeflerine ulaşmaya çalıştılar. Bu milleti kaçar sandılar. Ellerini kollarını sallayarak ülkeyi teslim alacaklar sandılar. Milletimiz o gece FETÖ ihanet çetesi mensuplarını derdest etti, Şimdi hepsi mahkemelerde. Her şeyi inkâr ediyorlar. İstedikleri kadar inkâr etsinler. Ortada 2193 gazimiz, 249 şehidimiz, işgal edilmek istenen bir devlet var. O gece dökülen kanın sorumlusu, silah arkadaşlarına kurşun sıkan kim? O katiller ve destekçileri hak ettikleri cezayı alacaklar. Merak etmeyin, 16 Nisan’dan sonra parlamento inşallah onlarla ilgili idam talebinizin de gereğini yapacaktır. Almanya, Hollanda, Belçika, İsrail, Amerika, George, Hans ne diyecek? Bunların hiçbirisi bizi ilgilendirmez. Halk ne diyecek, hak ne diyecek bizi bu ilgilendirir.

AK Parti ve MHP bu konuda müşterek hareket etme kararı aldı. Meclis üstüne düşeni yaptı, Şimdi sıra milletimizde.

Çaycuma ve Köylerimiz başta olmak üzere Referandumda güçlü bir EVET ile 2023 Hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3002
18.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın