Pass

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri, Çaycuma Eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile birlikte ilçe ve köy gezilerine devam ediyor.

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak referandum öncesinde Ayvazlar, Burunkaya, Şeyhoğlu Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İlçe başkanı Ahmet Çolakoğlu, vatandaşlara tek tek neden evet demeleri gerektiğini anlattı. Her akşam İlçe ve köy ziyaretlerinde bulunan Çolakoğlu'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların yoğun ilgisinden son derece memnun kalan Çolakoğlu, vatandaşların destekleriyle sandıktan evet çıkacağına inandığını belirtti.

Gittiği her yerde vatandaşların desteğiyle karşılanan Ahmet Çolakoğlu, 16 Nisan 2017'nin Türkiye ve Çaycuma için dönüm noktası olacağını söyledi.

Başkan Çolakoğlu, "Sizlerin sevgisine layık olmaya çalışacağım. Bizler ve sizler referandum da el birliğiyle Türkiye'nin önünü açacağız. Çaycuma'nın yatırımlarının devam etmesi için, Filyos Projesi için, Türkiye "nin Dünyada söz sahibi olması için referandumdan evet diyerek çıkmamız gerekiyor. Bunun için el ele vererek Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza destek olmalıyız" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu’na Çaycuma Eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen’e ve beraberindekilere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, referandumda evet diyeceklerinin sözünü verdi.

Başkan Çolakoğlu'na güvenlerinin tam olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Bizler Cumhurbaşkanımıza ve sizlere güveniyoruz. Filyos Projesi için gece gündüz çalışıyorsunuz. Bizim üzerimize size destek vermek düşer. Biz her türlü desteği sizlere vereceğiz. Hayır diyenleri görüyoruz. Neye hayır diyorsunuz diye sorsak, niçin hayır dediklerini kendileri de bilmiyor. Biz bunlara nasıl itibar edelim. Türkiye'deki 15 yıllık istikrarı bunlar nasıl sağlayacaklar. Bizlerden hayırcılara pirim yok" diye konuştular.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2409
16.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın