Pass

Kandemir, Banka Müdürlerinden, KOSGEB'in kredilerin en hızlı şekilde ödenmesini rica etti.   

KOSGEB'in Kredileri ile ilgili bakanlıklar nezdinde görüşmeler yaparak bu kredilerin limitinin düşürülüp, tabana yayılması esas alınarak küçük işletmelerin yararlanması imkânı sağlanması konusunda görüş belirttiklerini, Bakanlığın kendilerinin bu görüşünü göz önünde bulundurup, ikinci bir kredi imkanı tanıdığını KOSGEB veri tabanına kayıt yapan 450 bin esnaf sanatkara 20 bin liradan başlamak üzere 50 bin üst sınırlı, bir yıl geri ödememiz sıfır faizli kredi imkanı tanındığını, Bu konu ile alakalı üyeler adına banka müdürleri ile bir araya gelerek, Krediyi kullandıran bankalarla görüşerek, üyelerin bu kredilerden yararlandırılması konusunda gereken hassasiyeti göstermelerini rica ettiğini belirten, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, ilçede bulunan tüm bankaların şube müdürlerini Esnaf Odasına davet ederek KOSGEB kredileri hakkında görüş alış verişinde bulunup, kredilerin en hızlı şekilde ödenmesi konusunda ricada bulundu.

İş Bankası Müdürü Şükran Çamurlu, Denizbank Müdürü Sercan Erbinel, Ziraat Bankası Müdürü Ünal Demir, Vakıfbank Müdürü Arzu Türker, Finansbank Müdürü Fahri Türkay Topaloğlu, Garanti Bankası Müdürü Belen Yılmaz, Yapı Kredi Bankası Mehmet Yakın, Halk Bankası Müdürü Erol Demirer ve Akbank Müdürü Tuğsan Üstün ile bir araya gelen Kandemir bankalarında bir an önce kredileri ödemek istediğini ifade ederek ;“KOSGEB kredilerine Türkiye genelinde 700 bine yakın müracaat oldu. Zonguldak bölgesinde de 2 bin 700’e yakın esnafımız bu krediyi almaya hak kazandı. Bu arkadaşlarımız KOSGEB’ten gelen mesajların ardından bankalara müracaatlarını yapmaya devam ediyorlar. Bizlerde Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak tüm bankaların şube müdürleri ile bir araya geldik. Çünkü banka ve esnafın ticaret hayatı boyunca birbirinden kopması mümkün değildir. Menfaatler hep karşılıklıdır. Destekler de karşılıklıdır. Bu anlamda Çaycuma’da odamıza kayıtlı olan esnaf ve sanatkârın kredi beklentileri hakkındaki soruları aydınlatmak ve esnafımızın kafasını rahatlatmak amacı ile toplandık. Şube müdürlerimizin hiçbir zaman talebi erteleme veya öteleme gibi bir durumları olmamıştır. Bankalarımız devletin vermiş olduğu destekleri ellerinden geldiğinde en hızlı şekilde vermeye çalışıyorlar bundan sonrada öyle olacaktır. Ancak bazı bürokrasi işlemleri çalışmaları yavaşlatıyor. Çaycuma’da şubeleri bulunan Banka müdürlerimizden üyelerimiz adına özel ricada bulunuyorum. Esnafımızın kabul edilen Kredilerinin hızlı bir şekilde ödenmesini istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir’in daveti üzerine, bir araya gelen, Çaycuma’da şubeleri bulunan banka müdürlerinin ortak olarak görüşlerinin; Esnafın işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirip, istihdama katkı sağlamak istediklerini belirttiler.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3090
16.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın