Pass

AK Parti ilçe Teşkilatı olarak Yakademir, Güzelyaka ve Güdüllü Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu Köy gezilerini, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik kolları yönetimi ve Eski Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile birlikte yaptı.  

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu yeni Anayasa maddeleri ile ilgili vatandaşlara bilgi verdi. Çolakoğlu; “Yeni Anayasa süreci Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki oylamadan sonra halkımızın önüne getirilmiştir. 2002’den bu yana istikrardan yana olan milletimiz bu referandum sürecinde de ülkemizin menfaatlerinden yana oy kullanıp ülkemizi 2023 hedeflerimize taşıyacaktır. AK Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı olarak mahalle ve köylerde vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Referandum sürecinde bu buluşmalarımızı arttıracağız. Ülkemiz için önemli bir süreç olan Anayasa sürecinde Milletimiz ‘Evet’ diyerek ülkemizin önünü açacaktır. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile Milletvekili Seçilme yaşı 25’ten 18’e indiriliyor. Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri 5 yılda bir aynı gün yapılarak karmaşanın önüne geçilmiş olacak. Meclis’in yetkileri arttırılacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhurbaşkanını denetleyebilecek” diye konuştu.

AK Parti yönetim kurulu ve beraberindeki heyet Köy muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2476
14.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın