Pass

Yaptığı faaliyetlerle ses getiren ve Zonguldak’ın en hareketli STK’larından biri olan Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği “insanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışı ile yeni bir etkinliğe daha imza atıyor. Çağımızın hastalıklarından İnternet ve uyuşturucu bağımlılıklarına dikkat çeken ve çözüm ortaya koymaya çalışan Diyanet-Sen “Bağımlılık” konusunda Avrupa’da Danışmanlık yapan Bahri Akalın’ı Çaycumalılarla buluşturuyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe başkanı Kenan Tunç küçük büyük herkesi bu önemli konferansa davet etti. Tunç açıklamasında şunları söyledi: “Günümüzde maalesef insanlarımız büyük bir manevi bir erozyon yaşıyor. Kıyısından köşesinden bundan etkilenmeyen de yok. Bunalımlar, kavgalar, cinayetler, intiharlar aldı başını gidiyor. Bu gidişe bir an evvel dur demek ve karanlığa küfretmektense bir mum yakmak gerektiğine inanıyoruz. İşte bundan dolayı bu konulara dikkat çekmek ve insanlarımızı bağımlılık konusunda bilinçlendirmek amacıyla böyle bir program tertip etmeyi kendimize görev bildik.

Diyanet-Sen olarak “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı ile herkesi ilgilendiren bağımlılık konusunu ele aldık ve bu konuda saygıdeğer halkımızın dikkatini çekmek istedik. Artık belli ki bağımlılık denen bu hastalığın yaşı yok. Hepimiz bir şekilde her hangi bir şeye bağımlıyız. Her şeyin aşırısı zarar olduğu gibi bağımlı olmak insan hayatı için daha çok zararlıdır. Bu nedenle herkesin bu konuda bir eğitime ihtiyacı vardır diye düşünüyoruz.

Düzenlemiş olduğumuz böyle bir etkinlik sonucunda bir kişiye bile faydamız olsa bütün zahmetler vız gelir bize diyerek konunun uzmanı bir konuşmacıyı davet ettik. Almanya’da bu konuda seminerler veren Aile Eğitimi ve Bağımlılık Danışmanı sayın Bahri Akalın’ı Çaycuma’mıza davet ettik. Davetimizi memnuniyetle kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz..

Küçük büyük, genç ihtiyar herkes için yararlı olacağı inancıyla böyle bir etkinliği yapmaya karar verdik ve inşallah yapacağız. Bütün hazırlıklar tamam. Sevgili gençlerimizden ve saygıdeğer halkımızdan isteğimiz hiçbir ücret ödemeyecekleri bu konferansa sadece gelip dinlemeleridir.

Buradan özellikle genç kardeşlerime sesleniyorum. Gelin Cuma günü akşamı birlikte olalım. Belki de bir cümleyle hayatınız değişir kim bilir !

 Haydi Çaycuma bu konferans hepimiz için. 10 Mart akşamı saat 20.00’de Kültür ve Sanat Merkezinde buluşalım”

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2322
09.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın