Pass

Çaycuma İlçesi Nebioğlu Belde Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, beldeye yapılması düşünülen sentetik sahanın yatırım programına alındığını söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

3 yıldan beri istedikleri projenin son aşamaya gelmesinin mutluluğunu yaşadığını belirten Aydoğan; “500 kişilik sentetik spor sahası projemizde son aşamaya geldik. 3 yıllık süreç içerisinde AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Özcan Ulupınar’ın büyük gayret ve katkıları olmuştur. Arsa tahsisi için Tarım İl Müdürlüğü’nden izin alma aşamasında sayın vekilimizin emekleri unutulamaz. Arsa tahsisinden sonra projenin hazırlanarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sunulmasında ve projenin takip noktasında Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcımıza, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüze bizzat benimle birlikte gelerek sahanın yapılması hususunda büyük mücadele vermiştir. Ayrıca defalarca Gençlik ve spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu, Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Hakkı Tuhan Beyi arayarak özellikle sahamızın yapılması konusunda çok ısrarcı olmuştur. Hatta Spor Toto Teşkilat Başkanımıza ricasında bu sahayı yapıver senden başka saha talebim olmayacak diyerek büyük bir mücadele vermiştir. Bu Mücadelelerin sonunda Nebioğlu 500 kişilik seyirci kapasiteli Sentetik Spor sahamız 2017 yılı yapılacak işler listesine eklenmiştir. Sayın Bakanımızın ziyaretleri sırasında Sayın Bakanımıza talebimizi ilettiğimizde sizin işiniz zaten olmuş ama ‘biz hızlandıralım’ diyerek Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Bünyamin Beye sözleşmenin hemen imzalanması konusunda talimat vermiştir. Bu gelişmeler ışığında 8 Mart 2017 tarihinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığından Spor İl Müdürümüz ile temasa geçilmiş keşfinin hazırlanarak sözleşmenin imzalanması için Spor İl Müdürümüz Sayın Ahmet Karayılmaz Ankara’ya davet edilmiştir. Sözleşme imzalandıktan sonra ihale aşamasına geçilerek özlem ile beklediğimiz spor sahasına kavuşacağız. Bu sahanın yapımında emeği geçen Başta AK Parti Zonguldak Özcan Ulupınar, Milletvekilimiz olmak üzere sahanın yapılması için onay veren AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Özbakır’a, AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu’na, Spor İl Müdürümüz Sayın Ahmet Karayılmaz’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç Beyefendiye, şahsım ve Nebioğlu geçlerimiz ve spor kulübümüz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2787
08.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın