Pass

Çaycuma’da Emlakçılar Derneği kuruldu. Derneğin kurucusu ve Başkanı Erol Ünlü yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek derneği basına tanıttı.

Toplantıya Zonguldak Dernekler Federasyonu Başkanı Gurbet Altay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, GMİS Mali Sekreteri Adanan Tıska, Çaycuma Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Feti Kuzu ve aynı zamanda dernek yönetimde yer alan Çaycuma önceki Belediye Başkanı Mithat Gülşen katıldı.

Kuruluş amaçları hakkında bilgi veren Başkan Ünlü; “Çaycuma ilçesindeki emlakçıların sorunlarını çözmek, emlakçılığın geliştirilmesi için gerekli her türlü faaliyetlerde bulunmak, ihtiyacı olan aile ve öğrencilere maddi yardım ve burs sağlamak, ayrıca sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacı ile kurulmuştur. Bu oluşum, üyelerimiz, ilçemizin, Zonguldak’ın diğer ilçelerinin, belde, mahalle ve köylerimizin gurbetçi kardeşlerimizin sorunlarını bir araya gelerek neler yapabiliriz diye çalışmalar içinde bulunacağız. Çaycuma’mıza atanan memurlarımızı ile öğrenci ve işçilerimize kiralık ev konularında yardımcı olacağız. Benim sosyal medya üzerinden ilçemizin ve bölgemizin geleceğini etkileyecek konulara duyarlı olduğum bilinip takip edilmektedir. Birlik ve beraberlik içinde güzel çalışmalar yapmayı umut ediyorum. Bu birliktelik ile sorunların üzerine gidip çözmek amacı ile değerli üyelerimizin gücüne bölgemizin ihtiyacı vardır” diye konuştu.

Şu anda 40 tane üyesi olan dernek yönetimi şu isimlerden oluştu; Başkan Erol Ünlü, Başkan Yardımcısı Mesut Alibaboğlu, Sayman Yavuz Arslan, Sekreter Recep Acar, Üyeler Mithat Gülşen, Ergün Ece, Korhan Uzaldı. Zonguldak Dernekler Federasyonu delegeleri ise şu şekilde belirlendi; Erol Ünlü, Mithat Gülşen, Ergün Ece, Korhan Uzaldı, Mesut Alibaboğlu.

Zonguldak Dernekler Federasyonu Başkanı Gurbet Altay, bünyesinde bulunan 29 derneği her faaliyetlerde bilgilendirdiklerini ifade ederek, Emlakçılar Derneği’nin hayırlı olmasını diledi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2818
07.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın