Pass

Çaycuma Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinin Olağan Mali Genel Kurulu Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Divan Başkalığını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifler Birliği Başkanı Mehmet Azman’ın yaptığı kongreye; Zonguldak Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, 32. Bölge Esnaf Sanayi Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Atilla Aygün, 32. Bölge Esnaf ve Sanayi Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Adnan Keklikoğlu, 32. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Birliği Üyesi Mehmet Cüre, Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak Esnaf ve Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, Karabük 2. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Tümen, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kadir Akal, Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çelik, Yortanpazarı Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çelik, Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çetin, katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak ibraz edildi.

Ardından mali kongrede tahmini bütçe okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Esnaflar adına konuşma yapan Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun şunları söyledi; “Esnaf kardeşlerimizin huzuru için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Çok sıkıntılı dönemler geçirdik. Alt yapımız güçlü olduğu için, dirayetli olduğumuz için bunu da başarıyla geçirdik. Bu süreçte sıkıntıyı en fazla çeken esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımız olmuştur. Bu konuda hükümetin almış olduğu kararlardan birkaç tanesini söylemek istiyorum. Bilindiği üzere vergi barışı, SGK’da pirim affı getirdiler. Birde Esnaf Kefalet aracılığı ile 30 bin TL faizsiz krediler verildi. Yeterli mi değil, peşine 50 bin TL kredi daha çıkartıldı. Türkiye genelinde 15 bin kişiye verildi, Zonguldak’ta 96 kişi almıştı o parayı. Bununla ilgili Başbakanımıza konuyu izah ettiğimizde farklı konular gündeme geldi. Aralık ayında Başbakanla görüştüğümüzde 15 Temmuzla ilgi esnaf ve sanatkârların darbe girişiminde yapmış oldukları desteklerden dolayı bizleri davet ederek sizlerin adına bizlere teşekkür ettiler. Benden sizleri temsil etmekten çok büyük bir gurur duydum. Siz Esnaf kardeşlerimiz için her imkânı deneyerek huzur ve ferahınız için gayret sarf etmeye devam edeceğiz, güzel günler bizleri bekliyor ”. Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Kandemir, herkesin işini severek yapması gerektiğini söyledi.

Kandemir; “Başkan olmak istiyorsanız tuttuğunuzu koparacaksınız. Biz kurum başkanları zaman zaman görev adına taarruza çıkıyoruz. Bartın Karadeniz Zonguldak vadisinde bulunan ve gelişen ilçemizde hizmet veren şoför esnafı dâhil tüm esnaf arkadaşlarımızın tamamı kendini yenilemek zorunda. Çünkü bilim ve teknoloji aldı başını gidiyor. Her geçen gün altta kalıyoruz. Bu genel kurul vesilesi ile göreve başladığım günden bu yana bana her konuda destek veren yönetim kurulu arkadaşlarıma buradan bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son olarak meslekte 40 yılını doldurmuş 3 esnafa teşekkür plaketi verildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2468
06.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın