Pass

Çaycuma Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi,  Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek öğrenciler için moral ve motivasyon kahvaltısı düzenledi.

Okul salonun da düzenlenen kahvaltıya;  İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir,  Okul müdürü Satılmış Erenoğlu, Okul öğretmenleri ve sınava girecek öğrenciler katıldı.

Geleneksel hale getirdiklerini etkinliğin 6ncısınıgerçekleştirdiklerini belirten Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi Müdürü Satılmış Erenoğlu, Hem öğrencilerimizin kendi aralarında kaynaşması, hem de okulumuzdan güzel anılarla mezun etmek düşüncesiyle bu etkinliğimizi düzenledik. Okul Müdürü Satılmış Erenoğlu bu yıl üniversitesi sınavına girecek öğrencilere yönelik düzenledikleri kahvaltının 6 ncısı gerçekleştirdiklerini ifade ederek; “ 2012 yılından bu tarafa sınava girecek öğrencilerimize moral amacıyla bir kahvaltı tertip ediyoruz. Bunu geleneksel hale getirdik. Misafirlerimizin ve öğretmenlerimizin de burada bulunması ayrıca öğrencilerimize moral takviyesi yapmıştır. Programda emeği geçen Başta Okul aile birliği başkanımız Zeki Kadıoğlu’na, Kantin işletmecisine ve tüm velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Programa katılan ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, “Eğitim”, Ülkemizin en önemli meselesi ve ülkemiz için her zaman birinci öncelik olmak zorundadır, diyerek; “  Ülkemizde yaşanan tüm güzellikler eğitim sayesinde olacaktır, yine Ülkemizde yaşanan olumsuzlukların sebebi de eğitimde yapamadıklarımızın sonucudur. Bugün Ülkemizde kötü giden bir şey varsa bu mutlaka eğitimin eksikliğinden kaynaklanmaktadır.

Bugün eğitimde atılacak adımlar otuz yıl sonra nerede olacağımızı temellerini atacaktır. Sevgili öğrenciler büyük bir emek harcayarak son yılımıza geldiniz, önümüzde gireceğiniz iki tane önemli sınavınız var. Bu iki sınav sizin geleceğinizi belirleyecek bir sınavdır.

Sevgili öğrenciler sizler bu Ülkenin geleceğisiniz. Bu Ülke sizlerin omuzlarında yükselecektir. Kıymetli öğrencilerim sınav başarılarımızı tabi ki önemsiyoruz, ama sınav başarılarından önemli olduğunu düşündüğüm sizlerin sağlıklı ve mutlu olmanızdır. Önümüz deki hafta gireceğiniz sınavda başarılar dilerim. Hepinize güveniyorum. Bugün bu organizasyonu gerçekleştiren okul müdürüne, öğretmen arkadaşlarına, okul aile birliği başkan ve yönetim kuruluna ve ailenize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2310
06.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın