Pass

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve İl Başkanı Zeki Tosun, partilerinin Çaycuma eğitim ve seçim bürosunu ziyaret ettiler.

Muhtarlar ve birim başkanları ile bir araya gelen vekiller Çaycuma’dan ‘Evet’ istediler.  

Sandıklardan ‘Evet’ çıkartarak Çaycuma’dan Türkiye katkı vereceklerini söyleyen Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu; “Bu doğrultuda bizlere tam destek veren teşkilatımızın bütün birimlerine teşekkür ediyorum. Daha önceden partide görev yapmış, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve birim başkanlarımızda bu kervanın içindeler. Geçmişte birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla birlikte arazide olup fikirlerimizi paylaşacağız. Kimse kenarda oturmayacak. Eski İlçe Başkanımız Avukat Vedat Emeksiz eğitim çalışmalarına devam ediyor. Saltukova Belediye Başkanımız Zerrin Güneş ile de bayanlara yönelik eğitim programımız olacak. Eğer 15 Temmuz da ülkemizde darbe gerçekleşse isi 16 Temmuz’da ne olacağı belli değildi. 16 Nisan’da olumsuz bir sonuç çıkarsa ne olacağı yine belli olmaz. İnşallah yüzümüz ak bir şekilde sandıklardan ‘Evet’ oyunu çıkartacağız” diye konuştu.

Çaycuma’da birlik ve beraberliğin sağlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun; “Önümüzdeki 45 gün içinde aramızdaki her şeyi bırakarak ülkemiz, milletimiz, çoluk, çocuğumuz için bir olmalıyız. Bu anlamda Çaycuma İlçe Başkanımızı Ahmet Çolakoğlu ve eğitimleri gerçekleştiren Vedat Emeksiz arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Bize arazide en çok gelen sorulardan bir kaçı 18 yaş düzenlemesi ile vekil sayısının artmasıdır. Ülkemizin geleceği için çok daha önemli maddeler var. Onlar yerine bunlara takılıyorlar. Vatandaşlarımız maddeleri okumadan ‘Hayır’ diyor. 45 günlük sürede bunları anlatmamız gerekiyor. Zonguldak ve ilçelerinden alacağız ‘Evet ‘oyları bizin sesimizin daha gür çıkmasına vesile olacaktır. Önümüzdeki günlerde de birçok Bakanımızı ilimizde ağırlayacağız” şeklinde konuştu. AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise muhalefetin her ‘Hayır’ dediğinin iyi olduğunu söyledi.

Özbakır; “Yargı bağımsızdır’, kelimesinin yanına tarafız kelimesi eklenince karşı çıkıyorlar. Her şeye ‘Hayır’ diyen bir muhalefetimiz var. Hiç merak etmeyin, kamuoyu yoklamalarında durumumuz iyi. ‘18 yaşında vekil olur mu?’ diyorlar. Ne akıllı gençlerimiz var. Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u 23 yaşında feth etti. Askere 20 yaşında alıyorlar. Ne sakıncası var? Onun dışında ‘vekil sayısı niye 600’e çıkıyor, memlekete zararı olur’ diyorlar. Bunu söyleyenler nüfusumuz 59 milyon iken vekil sayısını 450’den 550’ye çıkardı. Şimdi nüfusumuz 80 milyona dayandı. ‘600 olacak’ dediğimiz zaman tepki gösteriyorlar. Almanya’nın nüfusu bizim kadar ama vekil sayısı 1450. Seçmen sayısına böldüğümüzde vekil başına düşen en çok seçmen sayısı bizde. 600 kişi mecliste daha çok temsil kazandırıyor. Diktatörlük gelecekmiş. Allah aşkına bundan önce diktatörlük var mıydı da bundan sonra olsun. Cumhurbaşkanının yetkilerini artırmak gibi bir durum yok. Her şeyden sorumlu Cumhurbaşkanı olacak. Vatandaş aynı anda Cumhurbaşkanı ve vekilleri seçecek. Meclis ayrı, yürütme ayrı. Cumhurbaşkanı bir tane kanun teklifi verebiliyor meclise, oda bütçe kanunu. Onun dışında tüm kanunları millettekileri teklif ediyor. Cumhurbaşkanı sadece yönetim ve irade ile ilgili karlar çıkarabilecek. Kanunların yasakladığı hallerde kararname çıkarma yetkisi yok. İşte bunları iyi anlatmamız gerekiyor. Muhalefete sorarsan ‘rejim elden gediyor’ diye kıyameti kopartıyorlar. Muhalefetin yalanlarına inanmayın. İçerdeki ve dışarıdaki düşmanlar üzerimize geliyor. Hepsi Kandil ağzı ile konuşuyor. Onarın ‘ Hayır’ dediği her şey bizim için iyidir” şeklinde konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3099
04.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın