Pass

Halk Eğitim Merkezi İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. İlçemizdeki resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenme kapsamında yaygın eğitimin ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi, iş birliği ve koordinasyon sağlanması amacıyla, İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu toplantısı yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliğinin 58. Maddesi gereğince düzenlenen toplantıda hayat boyu öğrenmenin amaçları doğrultusunda Çaycuma Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce son 2 yılda açılan mesleki-teknik ve sosyal-kültürel kurslar ile düzenlenen faaliyetlerin değerlendirmesi yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya kamu kurumlarının müdürleri, Çaycuma Belediye Başkanlığından ve Belde Belediye başkanlıklarından temsilciler ile Sivil Toplum Kuruluşları katıldı.

Çaycuma Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksay yaptığı konuşmada, toplantının gündem maddelerini değerlendirerek, toplantının amacının açılan ve açılması düşünülen kursların diğer kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları tarafından planlanması olduğunu belirtti. Kaymakamlık Toplantı Salonunda, Kursiyer görüşlerinin yer aldığı sinevizyon gösteriminin ardından, belde ve köylerde kursların teşvik edilmesi için saha taramalarının yapılacağı bildirildi.

Toplantıya Başkanlık eden Kaymakam Sayın Serkan Keçeli, yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, özellikle bayan kursiyerlerin ürettikleri ürünler ile ev ekonomilerine katkı sağlayabilecek duruma gelmelerinin ve vakitlerini, öğrenmeye ve üretmeye harcamaları için teşvik edilmelerinin önemini vurgulayarak, Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy ve ekibine başarılar diledi. Komisyon üyelerinin halk eğitimi merkezi faaliyetlerine ilişkin görüş ve değerlendirmeleriyle toplantıya son verildi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2722
04.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın