Pass

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Çaycuma Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikle “Çanakkale Ruhu” yeniden yaşatıldı.   

Dünyanın en yaşlı ve son Çanakkale Gazisi Karadeniz Ereğlili Hüseyin Kaçmaz'ın oğlu, Dünya Barış Elçisi Turgut Kaçmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe davetliler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Konferansa; Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Gedik, Toplum Destekli Polis Memurları Sefa İtişken, Pınar Değirmenci, öğretim görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Çanakkale Zaferi konulu konferansı vermek üzere kürsüye çıkan Turgut Kaçmaz, konuşmasında, Çanakkale Savaşının Türk Milleti için büyük bir destan olduğunu belirterek bu destanın büyük özveriler sayesinde yazıldığını vurguladı.

Çanakkale Savaşı’nda Türk askerlerinin canlarını vererek ülkeyi vatan haline getirdiklerini dile getiren Kaçmaz, “Bu yurdun her karış toprağı şehit dedelerimizin temiz kanıyla yoğrulmuştur, babam da bu vatan için savaşanlardan biridir, bu vatan için on dört yıl savaşmıştır. Bizim için vatan da bayrak da namusumuzdur, şerefimizdir," dedi. 15 Temmuz Şehitlerinin de anıldığı programda Kaçmaz, Ülkemizin zor günlerden geçtiğini fakat tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet ülküsü altında sağlanacak birlik ve beraberlikle zor günlerin geride kalacağını dile getirdi. Konuşmasının sonunda kendisini davet eden Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metehan Küçüker ve Okutman Melek Toparlak Şahin’e teşekkür eden Turgut Kaçmaz konferans sonunda davetliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Konuşmasının ardından Turgut Kaçmaz’a teşekkür belgesi ve hediyeler takdim edildi. Kaçmaz, konferansın ardından Çanakkale Savaşları'na ait silah, mühimmat ve giysilerin de sergilendiği, fotoğraf sergisini açtı. Kaçmaz, sergide bulunan fotoğraflar hakkında davetlilere bilgi verdi. Sergi sonrası konuklara Çanakkale'de askerlerin yediği buğday çorbası ve üzüm kompostosu ikram edildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1974
01.03.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın