Pass

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kutsal topraklara gidecek olan Çaycuma’dan sayıları 66 Umre yolcusu düzenlenen törenle Kutsal topraklara uğurlandı.

Çaycuma'dan  66 umreci kutsal topraklara hareket etti. Umreciler İstasyon Mahallesi'ndeki Terminal mevkii Kudüs Camii önünde toplandı. Umre kafilesi dualarla uğurlandı.

Umre kafilesi, Çaycuma ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Çaycuma din görevlileri, Umre yolcuları yakınları ve çok sayıda vatandaş katılımı ile uğurlandı. Uğurlama sırasında İlçe müftüsü Arcaklıoğlu Umreye gideceklerle görüşüp helallik istedi.

Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, "Sayıları her geçen yıl artarak müftülüğümüze müracaat edip de gitmek isteyen umreci Kardeşimizi uğurluyoruz. Umre ibadeti, Müslüman'ın hayatında dönüm noktası teşkil eden ibadetlerden biridir. Çünkü hac ve umre, hem dünyevi hem de uhrevi faydaları bulunan çok kutsal, çok mübarek bir hadisedir. Böyle bir mutluluk her Müslüman'ın arzusudur. Siz Kutsal topraklara ibadet için gidiyorsunuz. Kutsal topraklara ulaştığınızda her anınızı tavaf ederek, namaz kılarak, Kur'an okuyarak, zikir ve tesbihat gibi ibadetlerle geçirmeye çalışın. Allah, umreye gidecek kardeşlerimizin umrelerini Kabul buyursun, en güzel şekilde İbadet yapıp gelmeyi, nasip eylesin" dedi.

İstasyon mahallesi Terminal Kudüs Camii önünde okunan duaların ardından umreciler yakınları ile tek tek vedalaşarak otobüse bindi. Umre kafilesi, Medine-i Münevvere' ye yolculuk yapmak üzere yakınlarının duaları ve gözyaşları eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı.

Ekspres Gazetesi olarak Umreye giden tüm Müslümanlara Umre ibadetlerinin kabul olmasın diliyoruz.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1940
27.02.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın