Pass

Teşkilatının eğitimine çok büyük önem veren Eğitim-Bir-Sen fark yaratmaya devam ediyor. Şube Başkanları, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin eğitimlerinden sonra, eğitim faaliyetleri okul temsilcilerinin eğitimleriyle devam ediyor.

Eğitim-Bir-Sen Çaycuma Temsilciliği tarafından 19.02.2017 Pazar Günü Eğitim-Bir-Sen Çaycuma Temsilciliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Teşkilat Eğitim Seminerine Eğitim-Bir-Sen Zonguldak 1 Nolu Şube Başkanı Sadettin Dede, Eğitim-Bir-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Ersoy Salman, Eğitim-Bir-Sen Gökçebey İlçe Başkanı Erdal Satuk, Eğitim-Bir-Sen Devrek İlçe Başkanı Sonay Sarımeşe, Çaycuma, Gökçebey ve Devrek okul temsilcileri katıldı. Eğitim-Bir-Sen Zonguldak Teşkilatlanma Sekreteri Kader Öztürk Teşkilatçılık ve Algı Yönetimi; İlçe Mali İşler Sekreteri Mehmet Bilgin ise Toplu Sözleşme Kazanımları konularında bilgilendirme amaçlı sunumlarını yaptılar. Eğitim-Bir-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Ersoy Salman okul temsilcilerine gösterdikleri özveriden ve katılımdan dolayı teşekkür etti. İl Başkanı Sadettin Dede'nin de kısa bir konuşma yaptığı seminer programı sertifika töreniyle sona erdi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1840
21.02.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın