Pass

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ile birlikte Çaycuma İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu’nda öğrencilere “Okul Sütü” projesi kapsamında süt dağıttı.

Gıda Tarım ver Hayvancılık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Ulusal Süt Konseyi işbirliği ile yürütülen Okulu Sütü Projesinin amacının anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine süt içme alışkanlığı kazandırmak olduğunu ifade eden Kaymakam Serkan Keçeli; “Süt öğrencilerin yeterli ve dengeli beslenmelerini sağlayarak sağlıklı büyümelerini destekler. Okul sütü programı çocukların sağlığına yapılan en önemli programdır” dedi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Keçeli, sütün faydalarından bahsetti. Türkiye genelinde olduğu gibi Çaycuma’da da ana sınıfı ve ilkokul 1. 2. 3. ve 4’ncü sınıf öğrencilerine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu dönemde Türk Gıda Kodeksi' ne uygun ambalajlı, sade, yağlı, 200 ml’lik kutular halinde okul sütü dağıtılacak. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada üç gün dağıtılacak olan okul sütü projesiyle, çocukların yeterli süt tüketerek daha sağlıklı ve dengeli beslenmesi, zihinsel ve fiziksel gelişme oranlarının arttırılması, Türkiye’de hayvancılığın gelişmesi ile süt ürünlerinin değerlendirilmesi hedefleniyor. Okulun özel eğitim sınıfını da ziyaret eden ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Keçeli ve Özdemir’e Okul Müdürü Cengiz Erdaş teşekkür etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2060
20.02.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın