Pass

Çaycuma İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, ilçe Müftülüğüne bağlı Ensar Yatılı Kur’an Kursu ve Saltukova Kerim Keçeci Kur’an Kursunda hafızlık eğitimlerini tamamlayarak icazet belgelerini almaya hak kazanan öğrencileri tebrik etti.

Çaycuma Müftülüğüne bağlı Ensar Yatılı Hafızlık Kur'an Kursunda hafızlık yapan öğrencilerden 5(beş ) tanesi ve Saltukova Kerim Keçeci Kur’an Kursundan da 4 kız öğrenci başarıyla hafızlıklarını ikmal edip, hafızlık tespit sınavında başarılı olup, hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrenciler İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli’yi Makamında ziyaret ettiler.

Hafız Öğrencileri kabul eden Keçeli, Hafız olan öğrencileri tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Kaymakam Keçeli, konuşmasında; “ Hafızlık zor kazanılan bir unvan olduğu gibi onu taşımak daha zordur. Ama ben sizlerin bu unvanı ömrünün sonuna kadar taşıyacağına  eminim” dedi.

Kaymakam Serkan Keçeli bu başarıda emeği olan Ensar ve Saltukova Kerim Keçeci Kur’an Kursu Hocalarına teşekkür ederek; “Bu Kuran Kurslarımızda inşallah daha nice hafızlar yetişecek, vatandaşlara hizmet edecek düşüncesindeyiz. Tabi bu arada İlçe Müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nu gayretlerini unutmak mümkün değil. İlçemizde 2 yılını dolduran Müftümüz İlçemizdeki tüm cami ve Kurslarımıza nüfus ederek onları himayelerinde tüm İmam hatip ve Müezzinlerimizle hizmet veriyorlar. Ne mutlu bizlere diyorum. İnşallah Hafızlarımızın sayıları artar ve ilçemizden bundan sonraki çıkacak hafızlarımıza da aynı başarılarla bizleri mutlu ederler, edeceklerine de inanıyoruz” dedi.

Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu alınan bu başarının ardından Kaymakam Serkan Keçeli’nin yanlarında olmasından gurur duyduklarını belirtti.

Müftü Arcaklıoğlu ayrıca; Bu başarı da büyük emekleri olan değerli hocalarımızı ve destek olan velilerimizi ve gayret eden talebelerimizi kutluyoruz” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2922
11.02.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın