Pass

Veli Köyünde Mahalle camisinin bakım ve onarımın tamamlanması ile ilgili katkı sağlayan tüm hayırsever vatandaşlar için Kuran-ı Kerim okutuldu ve dua edildi.

Camii İmam Hatibi Bayram Keçeci, Caminin yenilenen iç dekorasyonu için katkı veren tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Keçeci; “2015 yılı başında Cami ve Kur’an Kurslarında kadınlara ve engellilere yönelik WC, abdesthane, özel giriş-çıkış, ibadet mahalli vb fiziki durum ile ilgili tedbirlerin alınması, okuma salonu ile ilgili çalışmaların hızlandırılması, yine camilerde görevli odası, kütüphane, Kur’an kursu, geçtiğimiz günlerde başlatılan geniş çaplı bakım-onarım ve çevre düzenlemesi çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmış bulunuyor” dedi.

Yapılan çalışmalarla ilgili Köy Muhtarı Orhan Pınar, şu açıklamaları yaptı: “Cami İmam-Hatibimiz Bayram Keçeci Hoca efendinin öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında Camimiz; iç-dış kapsamlı bir bakım-onarıma alınarak; köy muhtarlığı, cami temsil heyeti ve Hayır sahiplerinin özverili gayretleriyle tamamlanan çalışmalar kapsamında; caminin iç-dış sıvası ve boyası yenilendi, halıları tek tip halı olarak değiştirildi, elektrikli ısıtma sistemi döşendi, ayrıca; son derece güzel bir minber, mihrab ve kürsü yaptırıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtar Pınar; Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu da Geçtiğimiz Pazar günü Camimizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında yerinde bilgi aldı ve başta çalışmalara öncülük eden Cami İmam-Hatibi Bayram Keçeci olmak üzere tüm emeği geçenlere tebrik, takdir ve şükranlarını ifade etti. 

Arcaklıoğlu; “Bu vesileyle maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm hayır sahiplerine,  çalışmaları özveriyle takip eden ‘Cami Temsil Heyeti’ üyelerimize Köy muhtarımız Orhan Pınar’a camimizin İmam-Hatibi Bayram Keçeci, hassaten Köyümüz Esnaflarından Hüseyin Gencer ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Köy Halkı tarafından Muhtar Orhan Pınar’a, Cami İmam Hatibi Bayram Keçeci’ye ve Köy Esnaflarından Hüseyin Gencer’e verilmek üzere yaptırılan Teşekkür Plaketlerini ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu Takdim etti. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2757
06.02.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın