Pass

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, partisinin Çaycuma İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve partililerle bir araya gelen referandum sürecini değerlendirdi.

Anayasa değişikliğini neden istediklerini açıklayan Özkaya; “Doğrudan 5 yılık süreç için Cumhurbaşkanını millet seçsin diye, koalisyon sıkıntısı yaşanmasın diye, vatandaş kendisini kim yöneteceğini kendisi seçsin diye, milletvekilleri transferleri yaşanmasın diye ‘Evet’ diyoruz. Bu Anayasa değişikliği ile Cumhuriyetin bütün nitelikleri korunarak, üniter yapıyı daha da güçlendirerek, bölgesinde lider ülke olmak için hızlı ve etkin bir karar alınan Anayasa için ‘Evet’ diyoruz ”dedi.

18 yaşında milletvekili seçilmesi tartışmalarına da açıklık getiren Ali Özkaya ; “Gençlerimizin önünü açıyoruz. 18 yaşında olanlar milletvekili seçebileceği gibi milletvekili seçilebilecekler. Bu bir yarış. 18 yaşını doldurmuş herkes otomatik olarak milletvekili seçilecek anlamına gelmiyor. Hak eden, çalışan, yarışta kazanan milletvekili olacak. 18 yaşında milletvekili olup iki yıl sonra emekli maaşı alınacak diye lanse ediliyor. Böyle bir şey yok. Bir vatandaşımız hangi şartlarda emekli oluyorsa, milletvekili seçilende aynı şartlarda emekli olacak.

Kaç dönem milletvekili yaparsa yapsın prim süresini ne zaman tamamlarsa emekliliğe o zaman müsait oluyor.

Yeni Anayasa ile yargımız meclis ve Cumhurbaşkanı tarafından seçilecek ekin ve bağımsız bir yargı olacak. Yürütmeyi de Cumhurbaşkanlığımız da topluyoruz. Meclis kanunların takipçisi olsun, kanunları da hükümet değil, milletvekili versin istiyoruz. İnşallah bu sistem, Türkiye’yi bölgesinde daha güçlü, daha istikrarlı, daha kalkmış bir hale getirecektir” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 4219
03.02.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın