Pass

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, son yolculuğuna uğurlandı. 

Geçen yıl lenfoma teşhisi konulmasının ardından tedavi sürecine başlayan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Bölümü’nde yaşamını yitirdi. Cenazesi gece saatlerinde Ankara’daki hastaneden alınarak Zonguldak’a getirilen belediye başkanı için baba ocağında helallik alındı.

Kozlu Belediye Başkanlığı binası önüne getirilen Ertan Şahin’in cenazesi için AK Parti ve CHP milletvekillerinin yanı sıra belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı cenaze töreninde konuşan Kozlu Belediye Başkanvekili Mustafa Çakır, “Bugün çok büyük bir kayıp vesilesiyle buradayız. Kozlu’nun medarı iftiharı, gece gündüz yılmadan yorulmadan Kozlu için çalışan Belediye Başkanımız Ertan Şahin’i ebedi istirahatgahına uğurluyoruz. Sayın Başkanımız Ertan Şahin’in sadece hayatı değil, bu dünyadan ayrılışı da bütün insanlar için özellikle Kozlu için büyük bir derstir. O vazifesini yerine getirirken, belki de istirahat etmesi gereken bir dönemde ısrarla vazifesine gitme iradesini göstermiş, hizmetini ulvi bir görev olarak son ana kadar hissetmiş. Amansız bir hastalık sonucu Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görürken dün saat 16.00’da başkanımızı kaybettik” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise, “Zonguldak’ta uzun süre görev yaptıktan sonra siyasete atıldım. Değerli Ertan kardeşimizle tanıştım. Kendisi Kozlu’da çok güzel çalışmalar yaptı. Biz de kendisini destekledik. Başkanımızı kaybetmekten dolayı çok üzgünüz. Ailesine sabırlar diliyorum” diye konuştu.

"HİZMET ŞEHİDİ"
Ertan Şahin ile ilçede birlikte görev yaptıklarını anlatan Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ise şöyle konuştu:
“Hizmet şehidi Ertan başkanıma Allah rahmet eylesin. Ertan başkanımız sağlık sorunlarına aldırmadan hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için var gücüyle çalıştı. Kimimizin Ertan abisi, kimimizin Başkanı, kimimizin Ertan’ıydı. Bize dersler vererek aramızdan ayrıldı. Bu fani dünyada hiçbir şey küsmeye, darılmaya gelmez. Ertan başkanımız bütün Kozlu’nun gönlünde yer etmiş bir şahsiyetti. Yaptığı hizmetlerle anılacak. Ama geri kalan hizmetleri devam ettirmek belediye meclisinin, bizim görevimiz olacak. Hepimizin hakkı helal olsun. Sözün tükendiği yer. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.”

İki çocuk babası olan belediye başkanının cenazesi için öğlen namazının ardından cenaze namazı kılındı. Şahin’in cenazesi Şehitler Mezarlığı’na defnedildi.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 3396
01.02.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın