Pass

Avrupa’nın en önemli turnuvaları arasına giren U12 İzmir Cup için ülkemizin dört bir köşesinden 48 amatör takımın katıldığı dev bir eleme turnuvası düzenlendi. 48 amatör takımın mücadele ettiği turnuva, 28-29 Ocak tarihlerinde Selçuk’taki İsmet Orhun Bilge Tesisleri’nde düzenlendi. Turnuvada finalist olan 4 takım, U12 İzmir Cup’a davetli olarak katılıp Avrupa’nın devleriyle oynama şansı yakaladı.

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı resmi hakemlerin maç yönettiği U12 İzmir Cup Ön Elemesinde İzmir’den Gümüşordu, İzmir Büyükşehir Belediye spor, Deniz spor, Kemalpaşa 1923 ve Bornova Gençlik FK takımları mücadele etti. Turnuva ’ya İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa, Afyon, Tekirdağ, Kocaeli, Muğla, Antalya, Hatay, Manisa, Çanakkale, Zonguldak, Kütahya, Eskişehir, Denizli, Rize, Ordu, Mardin ve Kosova’dan toplam 48 takım katıldı.37 ilinden 48 takımın katıldığı U12 İzmir Cup Turnuvasına ilçemizi en güzel şekilde temsil eden Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü, turnuvayı 48 takım arasında 9. Sırada tamamlamıştır.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 48 takımın katıldığı U12 İzmir Cup Turnuvasına ilçemizi en güzel şekilde temsil eden Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü, turnuvayı 48 takım arasında 9. Sırada tamamlamıştır. Ekspres gazetesi olarak, Kendileri küçük yürekleri büyük bu çocukları tebrik ediyoruz...

Sonucun ilçemiz adına çok güzel bir başarı olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Erkan Arslan “Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü ilçemizi en güzel şekilde temsil etmiştir. Bu turnuva çocuklarımızın sportif ve sosyal gelişimleri açısından çok verimli olmuştur.12 yaşındaki çocuklar ilk defa il dışında böyle geniş çaplı turnuvaya katılmışlardır. Çok da başarılı müsabakalar oynamışlardır. Bu takım geçen sene Zonguldak ilinde ki turnuvada şampiyon olmuştur. İki yıldır yapmış olduğumuz çalışmaların karşılığını alıyoruz. Sadece futbol değil Kulübümüz Voleybol, Atletizm, Güreş, Badminton ve Taekwondo branşlarında da faaliyet göstermektedir. Amacımız "iyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu" yetiştirmektir. Kulübümüz futbol antrenörleri Bahadır Demirbaş, Gökhan Akırşan, Erkan Günel ve Özgür Çavuş da çalışmalara özveri ile devam etmektedir ”dedi.

Kulüp Antrenörlerinden Bahadır Demirbaş; “ilk defa katıldığımız böylesine geniş kapsamlı bir organizasyonda ilimizi ilçemizi başarıyla temsil etmiş bulunmaktayız, futbol okulu olarak başlayıp kulüp olarak devam ettiğimiz 5 yıllık bu süreçte bize köstek değil destek olan tüm Çaycuma’lılara tüm dostlara tüm spor camiasına teşekkür ederim en büyük amacımız sevgiyle hoşgörüyle spor ahlakı ve karakteriyle yetiştirdiğimiz bu gençlerle bir alt yapı ekolü bir Çaycuma ekolü olmaktır" dedi.

Kulüp Başkanı Erkan Arslan, “Bu turnuvaya katılmamızda be kulüp olarak bizlere destek olan ilçemiz Kaymakamı Sayın Serkan Keçeli'ye, Çaycuma Belediye Başkanına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz'a, Ticaret ve Sanayi odası başkanı Rıfat Sarsık'a, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir'e, Mantarlı inşaat Serem Mantarlı'ya, Aslan Ev Gereçleri Ahmet Aslan'a, Köy Sofrası Mustafa Dinçer-Cengiz Özdemir'e, Nihat Motor Mustafa Arslan'a, Özel Ay ışığı Kreşe, Cafe Şehzade, Öztürkler Ekmek, F.Köktürk Kırtasiye, Has Ekmek Fırınına ve bizlerin hep yanında olan velilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3508
30.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın