Pass

Kış aylarında dikkatsiz ve kontrolsüzce yakılan kalorifer kazanları bacalardan adeta fabrika bacası gibi duman çıkmasına sebep oluyor.

Çaycuma merkezde bulunan ve İş yerlerinde Doğalgaz kullanan vatandaşlar, çıkan baca dumanlarından rahatsız oluyorlar.

KOÇKAN iş merkezinden çıkan duman vatandaşları zehirliyor. Ayarsızca yakılan kalorifer ortalığı dumana boğuyor.

Bacadan çıkan duman hem kirlilik yaratıyor hem de çevreye rahatsızlık veriyor, ayrıca bu iş yerinde bulunanlar ve komşu işyerleri dumandan rahatsız oluyor.

Çevreden gören vatandaşlar bu is ve aşırı dumanın kalitesiz kömürden mi yoksa başka bir neden den mi kaynaklandığına bir türlü anlam veremiyorlar.

Sosyal Medyada Son haftaların en önemli konusu olan bu iş merkezi neden doğal gaza geçmez diye merak konusu oldu. Sosyal medyadan yorumlardan yapan vatandaşlar; “ Çaycuma içinde birçok Vatandaşın bacalarını takip eden, gerektiğinde ceza yazan belediye görevlileri KOÇKAN iş hanının bacasını görmüyor mu? O iş hanı belediye başkanının olduğu için mi görmezden geliyorlar?  Çaycuma merkezinde sağlığını olumsuz etkilemesi dolayısıyla bizi de rahatsız ediyor. Buna bir çözümün bulunması gerekiyor” dediler.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3973
30.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın